Lakatos István

Lakatos István a kecskeméti Piarista Gimnáziumban érettségizett, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karának magyar–kommunikáció, később esztétika szakára járt. Nevéhez számos képregény és könyvillusztráció köthető, ám igazán ismertté akkor vált, amikor 2009-ben elnyerte az Alfabéta-díjat képregénynovella kategóriában. Ezt újabb és újabb sikerek követték: az Aranyvackor Mesepályázaton különdíjat nyert történetéből Dobozváros címmel írt regényt, amelyet 2011-ben az Év Gyerekkönyvének választottak. Lakatos István illusztrálta Mikó Csaba Veszélyben a Tölgy! című, a Kolibri Kiadó által megjelentetett regényét, majd 2015-ben önálló sorozata indult a kiadónál Emma és Tesla címmel: A majdnem halálos halálsugár című képes regényt 2016-ban A mosómedve, aki ki akarta mosni a világot követte.

"Abban hiszek, hogy szükség van olyan gyerekkönyvekre is, amik nem akarnak többet, csak hogy jól szórakozzon a gyerek. Ha megtapasztalja, hogy az olvasás jó móka, nem akar majd leállni."

A szerző könyvei

20%
Lakatos István
A majdnem halálos halálsugár
starsBetöltés...
A könyvbe bele is lapozhatsz itt. Ez a történet a különös Messzi-messzi Nagyvárosban játszódik, egy olyan korban, mikor még nincs...

2490 Ft 1992 Ft

20%
Lakatos István
A mosómedve, aki ki akarta mosni a világot
starsBetöltés...
Lakatos István őrült képregényes történetének, az Emma és Tesla-sorozatnak a második része. Tesla-klónok, veszélyes mosómedvék, szörnyű titkok és rengeteg fennforgás.

2499 Ft 1999 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok