Tovább olvasom

Lakatos István

A mosómedve, aki ki akarta mosni a világot

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2016-06-08
Terjedelem: 180 oldal

 

Súly: 220 gramm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9786155501784
2 499 Ft1 999 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Lakatos István őrült képregényes történetének, az Emma és Tesla-sorozatnak a második része. Tesla-klónok, veszélyes mosómedvék, szörnyű titkok és rengeteg fennforgás.

„Szerzőnk ezúttal olyan sztorit írt, amiben gyakorlatilag minden benne van, ami manapság menő lehet. Szuperhősök, YA világvége-siralom, árvagyerek a nagyvárosban, világmegmentés, egyedül nem boldoguló felnőttek, az élet nehézségei, ésatöbbi.”

ekultura.hu

A szerző további könyve

20%
Lakatos István
A majdnem halálos halálsugár
starsBetöltés...
A könyvbe bele is lapozhatsz itt. Ez a történet a különös Messzi-messzi Nagyvárosban játszódik, egy olyan korban, mikor még nincs mobil, a csatornában viszont hatalmas, veszedelmes kardfogú csigák lesnek áldozatukra, és az égen léghajók cikáznak. A város titkos laboratóriumban eközben pedig testet öltenek Nikola Tesla hihetetlen találmányai… Ebbe a világba csöppen Emma, a vagány betörőlány, akinek rögtön hatalmas feladat szakad a nyakába: meg kell mentenie a várost a gonosztól. De vajon képes erre? És mihez kezd ,,csapatával”: egy hisztis tudóssal, egy idegesítő okostojással, egy kedves csontvázzal meg egy vízidisznóval? A képregényeiről, az IBBY-díjáról és a Lencsilányról méltán híres Lakatos István...

2490 Ft 1992 Ft

Lakatos István

Lakatos István a kecskeméti Piarista Gimnáziumban érettségizett, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karának magyar–kommunikáció, később esztétika szakára járt. Nevéhez számos képregény és könyvillusztráció köthető, ám igazán ismertté akkor vált, amikor 2009-ben elnyerte az Alfabéta-díjat képregénynovella kategóriában. Ezt újabb és újabb sikerek követték: az Aranyvackor Mesepályázaton különdíjat nyert történetéből Dobozváros címmel írt regényt, amelyet 2011-ben az Év Gyerekkönyvének választottak. Lakatos István illusztrálta Mikó Csaba Veszélyben a Tölgy! című, a Kolibri Kiadó által megjelentetett regényét, majd 2015-ben önálló sorozata indult a kiadónál Emma és Tesla címmel: A majdnem halálos halálsugár című képes regényt 2016-ban A mosómedve, aki ki akarta mosni a világot követte.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja