Szécsi Noémi

Szécsi Noémi író, 1976-ban született Szentesen. Az ELTE BTK-n latin, majd angol és finn szakon tanult. 2000-ben ösztöndíjas volt a Helsinki Egyetem Társadalomtudományi Intézetében, ekkor írta első regényét. Második regénye megírásához Móricz Zsigmond-ösztöndíjat kapott; a művel elnyerte az Európai Unió Európai irodalmi Díját. Számos további mű és filmnovella fűződik a nevéhez. A Kolibri Kiadó KönyvTÁRS sorozatában 2015-ben látott napvilágot Tetűmese című mesekönyve. További műve a Libri Kiadói Csoport gondozásában: Hamisgulyás (Fehér Bélával, Helikon, 2015).

"A regényírás lelki alkat kérdése. Sajátos rögeszme, vízió vagy mély meggyőződés kell ahhoz, hogy valaki végig bírja azokat a sokszor monoton órákat, napokat, hónapokat, amivel egy regény megírása jár. Nekem, a magam részéről, rögeszméim vannak."

A szerző könyve

20%
Szécsi Noémi
Tetűmese
Itt van végre egy nagyon vicces könyv az óvodások és az iskolások (és legfőképp a szülők) rémálmáról, a tetűről. A humoros szöveg és a vagány képi világ a tetűk nagymesterével, Mocsok bácsival mesélteti el, hogyan tudjuk felvenni ellenük a harcot. A legfőbb fegyver pedig nem más, minthogy ne szégyelljük és titkoljuk őket! ,,- Tyű, én még kicsi voltam, csak egy milliméter, amikor mindenki arról beszélt, hogy tanévkezdetkor egyszerre három iskolában tört ki a tetűjárvány. Mocskos bácsiból sztár lett! – Ugyan már, hagyjuk, csak magamat hoztam. Ráadásul ez már nagyon régen volt, a múlt héten.” A sorozatról: Nehéz élethelyzetekkel nemcsak a...

2990 Ft 2392 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok