Svingen, Arne

Arne Svingen 1967-ben született Oslóban. Ifjúsági és gyermekkönyvek szerzőjeként Norvégia egyik legolvasottabb írója. Több művét meg is filmesítették. Írt már rádiójátékot, útleírást és forgatókönyvet is. Járja Norvégia iskoláit, és rendhagyó irodalomórákon saját művei mellett a világirodalmat is népszerűsíti. Célja, hogy a fiúkkal is megszerettesse a könyveket. A Kolibri Kiadónál megjelent Magas cé és jobbhorog című könyvéért 2012-ben elnyerte a norvég Kulturális Minisztérium irodalmi díját a gyermek- és ifjúsági irodalom kategóriában.

"Az életben az a klassz, hogy az ember sohasem tudja, mi fog történni."

A szerző könyve

20%
Arne Svingen
Magas cé és jobbhorog
A Magas cé és jobbhorog arról szól, hogy üssünk – és hogy ne üssünk. Hogy mit lehet tenni, ha az ember csak úgy tud énekelni, amikor senki más nem hallja. De leginkább a tizenhárom éves Bartról szól, aki szerint az élet attól egy cseppet sem lesz jobb, ha negatívan állunk hozzá. Pedig neki aztán nincs könnyű dolga: egy öreg, koszos bérházban lakik, csupa fura szomszéddal, és az anyjától sem számíthat sok segítségre… Mellészegődik még a titoktartásra képtelen , de gyönyörű Ada, és Geir, akinek mindig olyan furcsán roggyant a térde. Ez a könyv olyan fontos napok históriája, amelyeken egyszerre történik...

2990 Ft 2392 Ft

Nagyon jó olvasmánynak tartom a könyvet, szívből ajánlom a felső tagozatos iskolásoknak, tanulságos regény, ami vicces is egyben, maradandó élményt nyújt.

www.kellylupiolvas.com

A szerkesztő ajánlja

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok