Tovább olvasom

Svingen, Arne

Magas cé és jobbhorog

Magasfeszültség

starsBetöltés...

 

Fordította: Petrikovics Edit
Megjelenés dátuma: 2014-02-11
Terjedelem: 254 oldal

 

Súly: 286 gramm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9786155234613
2 990 Ft2 392 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

A Magas cé és jobbhorog arról szól, hogy üssünk – és hogy ne üssünk. Hogy mit lehet tenni, ha az ember csak úgy tud énekelni, amikor senki más nem hallja. De leginkább a tizenhárom éves Bartról szól, aki szerint az élet attól egy cseppet sem lesz jobb, ha negatívan állunk hozzá. Pedig neki aztán nincs könnyű dolga: egy öreg, koszos bérházban lakik, csupa fura szomszéddal, és az anyjától sem számíthat sok segítségre… Mellészegődik még a titoktartásra képtelen , de gyönyörű Ada, és Geir, akinek mindig olyan furcsán roggyant a térde.

Ez a könyv olyan fontos napok históriája, amelyeken egyszerre történik minden, és utána már semmi sem lesz olyan, mint volt.

Felemelő és kegyetlen. Pont mint az élet.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Svingen, Arne

Arne Svingen 1967-ben született Oslóban. Ifjúsági és gyermekkönyvek szerzőjeként Norvégia egyik legolvasottabb írója. Több művét meg is filmesítették. Írt már rádiójátékot, útleírást és forgatókönyvet is. Járja Norvégia iskoláit, és rendhagyó irodalomórákon saját művei mellett a világirodalmat is népszerűsíti. Célja, hogy a fiúkkal is megszerettesse a könyveket. A Kolibri Kiadónál megjelent Magas cé és jobbhorog című könyvéért 2012-ben elnyerte a norvég Kulturális Minisztérium irodalmi díját a gyermek- és ifjúsági irodalom kategóriában.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja