Tovább olvasom

Dabos, Christelle

Visszaverődések viharában

A tükörjáró 4. könyv
starsBetöltés...

 

Fordította: Molnár Zsófia
Megjelenés dátuma: 2023-05-08
Terjedelem: 420 oldal

 

ISBN: 9789635994274
5 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

A népszerű fantasyregény befejező részében Ophelie, Thorn és segítőik nem kisebb feladatot vállalnak magukra, mint hogy megvédjék világukat a végső pusztulástól. A szilánkok aprózódása ugyanis tovább folytatódik, és Bábelen kívül már Sarkot és Animát sem kíméli. Ahhoz, hogy megállítsák az eróziót, meg kell találniuk a Másikat. A szilánkokon átívelő hajszában a visszaverődések, múlt és jelen összejátszásai segítik őket a rejtvény megoldásában.

Bár történetünk a képzelet világában játszódik, a könyvsorozat által felvetett problémák az összes létező világban és minden időben megoldásra várnak. A másság elfogadása, az egyéni felelősségvállalás és az általános nyitottság a változásra olyan szuperképességek, amelyek minden közösséget jobbá tesznek.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

starsBetöltés...
Christelle Dabos
Bábel emlékezete

3799 Ft 3039 Ft 20%

starsBetöltés...
Christelle Dabos
Rejtélyes eltűnések a Holdvilágban

3799 Ft 3039 Ft 20%

starsBetöltés...
Christelle Dabos
A tél jegyesei – A tükörjáró

3799 Ft 3039 Ft 20%

Dabos, Christelle

Christelle Dabos 1980-ban született Franciaországban, jelenleg Belgiumban él. Első írásai könyvtárosi egyetemi tanulmányai idején készültek. Egy hirtelen jött betegség után azonban az írás lett a mentsvára, egy neves francia internetes irodalmi közösség, az Ezüst Toll (plumedargent.com) oldalán közölt írásai révén igen hamar népszerűvé vált. A többi szerző biztatására adta be kéziratát a leghíresebb francia kiadó, a Gallimard ifjúsági első könyves pályázatára, amelyen az új Harry Potter íróját keresték, személyében pedig meg is találták.  Az Alice Csodaországban és a Miyazaki-filmek világát idéző, díjnyertes A tél jegyesei című kötetet, A tükörjáró-sorozat nyitó darabja az első regénye magyarul.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja