Tovább olvasom

Dabos, Christelle

Bábel emlékezete

starsBetöltés...

 

Fordította: Molnár Zsófia
Megjelenés dátuma: 2019-11-21
Terjedelem: kb 490 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789634373285
3 799 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Két év és három hónap telt el azóta, hogy Ophélie akarata ellenére visszatért Animára. Kényszerű magányában gondolkodni volt ideje elég, és elmondhatatlanul szeretne végre utánajárni mindannak, amit Faruk Könyvéből kiolvasott és Istentől megtudott. Némi segítséggel eljut Bábelre, és hamis személyazonosság alatt igyekszik megtalálni a helyét az ottani társadalomban.

 

A beilleszkedés egyfelől nem túlságosan nehéz, ugyanis a szilánkcsoport lakossága származását tekintve igen vegyes, a legmodernebb technikai vívmányokkal azonban olykor meggyűlik az Animista baja. A nyomozását leginkább az segíti, hogy felveteti magát a helyi virtuózneveldébe, ahol persze újabb ellenfelei és irigyei is akadnak. De vajon az olvasótehetsége elég lesz-e ahhoz, hogy mélyebbre ásson, és közelebb kerüljön az igazsághoz? És hogy Thorn nyomára bukkanjon a bábeli zűrzavarban?

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

starsBetöltés...
Visszaverődések viharában

5999 Ft 4799 Ft 20%

starsBetöltés...
Christelle Dabos
Rejtélyes eltűnések a Holdvilágban

3799 Ft 3039 Ft 20%

starsBetöltés...
Christelle Dabos
A tél jegyesei – A tükörjáró

3799 Ft 3039 Ft 20%

Dabos, Christelle

Christelle Dabos 1980-ban született Franciaországban, jelenleg Belgiumban él. Első írásai könyvtárosi egyetemi tanulmányai idején készültek. Egy hirtelen jött betegség után azonban az írás lett a mentsvára, egy neves francia internetes irodalmi közösség, az Ezüst Toll (plumedargent.com) oldalán közölt írásai révén igen hamar népszerűvé vált. A többi szerző biztatására adta be kéziratát a leghíresebb francia kiadó, a Gallimard ifjúsági első könyves pályázatára, amelyen az új Harry Potter íróját keresték, személyében pedig meg is találták.  Az Alice Csodaországban és a Miyazaki-filmek világát idéző, díjnyertes A tél jegyesei című kötetet, A tükörjáró-sorozat nyitó darabja az első regénye magyarul.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja