Magyari Andrea

Magyari Andrea író, költő, műfordító 1973-ban született, Budapesten él. A Debreceni Egyetem magyar–angol szakán végzett, doktori disszertációját az ELTE angol tanszékén írta Sylvia Plathról. Jelenleg egy budapesti főiskolán angolt tanít. Első önálló verseskötete, a Sztori 2010-ben jelent meg. Az Átjáró Másvárosba című kötete – amelyet eredetileg egy pályázatra írt – 2013-ban jelent meg a Kolibri Kiadónál. A meseregényből Gelley Bálint és a CUB Animation Studio készített rajzfilmsorozatot, amelynek első részét 2016-ban mutatták be.

"A gyerekek élete sokszor ugyanolyan nehéz, mint egy felnőtté.  Ha van egy jó könyv, amit olvasunk, azt hiszem, már nem lehet olyan rossz napunk.  Akár felnőtteknek, akár gyerekeknek írok, ezt tartom szem előtt. Csak gyerekeknek írni sokkal szórakoztatóbb. Nekik ugyanis, úgy vélem, jár, hogy a történetek jól végződjenek."

A szerző könyve

20%
Magyari Andrea
Átjáró Másvárosba
Milyen az, amikor nem történik semmi..?! Kőhegyi Kázmérhoz, a 9 éves kisfiúhoz egy napon hírvivő érkezik egy másik világból. Közbenjáró fordul hozzá segítségért, mert abban a városban, ahol ő lakik, egy ideje ugyanis nem történik semmi. Hogy az vajon milyen? Kázmér és legjobb barátja, Kamilla hamarosan a saját szemével is meggyőződhet róla, hogy amikor nem történik semmi, az nemcsak unalmas, hanem bizony félelmetes is. A városka lakóit Cerkát, a festőlányt, Egykő Albertet, a professzort, vagy Don Zon Górát, a muzsikust egymás után éri el egy fura kór, ami hamarosan Kázmérék világában is felüti a fejét. A nyomok Szkriptumhoz, az íróhoz...

2490 Ft 1992 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok