Tovább olvasom

Weston, Robert Paul

Szörnyen Titkos Részleg


starsBetöltés...

 

Fordította: Pék Zoltán
Megjelenés dátuma: 2014-12-01
Terjedelem: 290 oldal

 

Súly: 410 gramm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9786155450266
2 990 Ft2 392 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Üdv ebben a csábosan csápos, szörnyesen szárnyaló világban! Elliot és barátja, Leslie meg van győződve arról, hogy álmos városukban soha nem történik semmi. Csakis a DENKi-3000 üvegpalotájában zajlik az élet. Igen ám, de a világ ötödik legnagyobb elektronikai gyárának Kutatási és Fejlesztési Részlegébe senki emberfia nem léphet be. Kivéve Archie professzort… A csillogó üvegtornyok között áll egy titokzatos, ódon ház. Úgy hírlik, innen ered a vállalat összes döbbenetes találmánya, többek közt a periszkalap, a rakétazokni és a transzcukorka. És azt is csak Archie bácsi tudja, mit rejt a ház folyosójának végén az utolsó előtti ajtó. Egy nap azonban Elliot és Leslie meghívást kap a szörnyen titkos részlegbe! Ahol megismerkednek görnyedt, trollszerű lényekkel, apró szárnyas micsodákkal, amelyek szikráznak repülés közben. És találkoznak hatalmas, szőrös és szarvas nem-emberekkel meg hobkányokkal… Ugyanis ez a részleg telis-tele van bizarr és zseniális lényekkel! Amikor bezárás fenyegeti a DENKi-3000-et, egyetlen lehetőségük marad: elő kell rukkolni egy új termékkel. De tetézi a bajt, hogy a cég egyetlen találmánya sem működik mostanában. Ráadásul Archie bácsi is eltűnik, így Elliotnak, Leslie-nek és a szokatlan, hm, ,,alkalmazottaknak” kell előrukkolniuk egy lélegzetelállító találmánnyal, ami megmenti a Szörnyen Titkos Részleget. A könyv világít a sötétben!

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%
Robert Paul Weston
A híres hatodik Ghork

starsBetöltés...
A Szörnyen Titkos Részleg újabb akcióra kényszerül, mert egy másik városban titkos cselszövésbe kezdenek a ghorkok. Sőt, egyes ételek még az embereket is képesek fura lényekké változtatni Ajjaj!

2990 Ft 2392 Ft

Weston, Robert Paul

Robert Paul Weston Londonban él egy omladozó, ódon épületben, melyet csillogó üvegtornyok takarnak el. Szerkesztett irodalmi magazint, dolgozott trambulinfelügyelőként és forgatókönyvíróként is. A Kolibri Kiadónál megjelent Szörnyen Titkos Részleg és A híres hatodik ghork különlegessége a magával ragadó történet mellett, hogy a könyvek világítanak a sötétben!

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja