Tovább olvasom

Weston, Robert Paul

A híres hatodik Ghork


starsBetöltés...

 

Fordította: Pék Zoltán
Megjelenés dátuma: 2015-10-07
Terjedelem: 196 oldal

 

Súly: 280 gramm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9786155541681
2 990 Ft2 392 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

A Szörnyen Titkos Részleg újabb akcióra kényszerül, mert egy másik városban titkos cselszövésbe kezdenek a ghorkok. Sőt, egyes ételek még az embereket is képesek fura lényekké változtatni Ajjaj!

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%
Robert Paul Weston
Szörnyen Titkos Részleg

starsBetöltés...
Üdv ebben a csábosan csápos, szörnyesen szárnyaló világban! Elliot és barátja, Leslie meg van győződve arról, hogy álmos városukban soha nem történik semmi. Csakis a DENKi-3000 üvegpalotájában zajlik az élet. Igen ám, de a világ ötödik legnagyobb elektronikai gyárának Kutatási és Fejlesztési Részlegébe senki emberfia nem léphet be. Kivéve Archie professzort… A csillogó üvegtornyok között áll egy titokzatos, ódon ház. Úgy hírlik, innen ered a vállalat összes döbbenetes találmánya, többek közt a periszkalap, a rakétazokni és a transzcukorka. És azt is csak Archie bácsi tudja, mit rejt a ház folyosójának végén az utolsó előtti ajtó. Egy nap azonban Elliot és...

2990 Ft 2392 Ft

Weston, Robert Paul

Robert Paul Weston Londonban él egy omladozó, ódon épületben, melyet csillogó üvegtornyok takarnak el. Szerkesztett irodalmi magazint, dolgozott trambulinfelügyelőként és forgatókönyvíróként is. A Kolibri Kiadónál megjelent Szörnyen Titkos Részleg és A híres hatodik ghork különlegessége a magával ragadó történet mellett, hogy a könyvek világítanak a sötétben!

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja