Tovább olvasom

Rutkai Bori

Sárkányjárgány – CD melléklettel

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2014-06-10
Terjedelem: 48 oldal

 

Súly: 380 gramm
Kötés: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
ISBN: 9786155450495
3 990 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

A Rutkai Bori Banda új dalaival világ körüli útra indulunk! Bejárjuk a Föld és az Ég mesetájait: leszállunk egy tengerparti játszótéren, tovább röpülünk az ázsiai pázsitok felett, Afrikában Nap papával és Hold mamával bújócskázunk, és felfedezzük a Palánta planétákat is. Kalandos utazásunk a nyárból a télbe visz, és még a mesevárba is ellátogatunk… A humorral teli, sziporkázó dalszövegekhez az egész családot megtáncoltató vidám zenék társulnak, amikhez Bori virágzó színekben pompázó, festett illusztrációkat készített. Rutkai Bori énekes, dalszerző, szövegíró, festő. Úgy képzeld el őt, hogy az egyik kezében ecset van, a másikban mikrofon, és ha volna egy harmadik és negyedik keze, akkor azzal a Sárkányjárgányt kormányozná. A Picur Rádió 2014-es viaDal-án a könyv címadó dalával Bori megnyerte a legjobb szövegírónak járó díjat.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

20%
Rutkai Bori
Űrdöngölők
starsBetöltés...

3999 Ft 3199 Ft

20%
Rutkai Bori
Pizsamátor -CD melléklettel
starsBetöltés...
Miután a Rutkai Bori Banda Sárkányjárgánya körbeszáguldotta az országot, és számos családban “házi kedvenc” lett – megérkezett a Pizsamátor, és...

3999 Ft 3199 Ft

Rutkai Bori

Rutkai Bori énekes, képzőművész, dalszerző, szövegíró, mesekertész. A Magyar Iparművészeti Egyetem Vizuális Kommunikáció Szakán, videótervezői szakon diplomázott 2001-ben. Számos zenekarban – a Budapest Bárban és a Specko Jednóban – énekel. A Rutkai Bori Banda a Vacka Rádió című mesejáték dalaival és a 2009-es Vacka dalok című lemezével vált ismertté. A Kolibri Kiadónál 2014-ben jelent meg a zenekar Sárkányjárgány című CD-s könyve; „kalanddalainak” szövege és színpompás képi világa egyaránt Rutkai Bori munkája. A bulizós kalanddalok sorát a 2016 márciusában napvilágot látott Pizsamátor című CD-s könyv folytatja, amelynek dalszövegei és illusztrációi ugyancsak Bori alkotásai. A Sárkányjárgány és a Pizsamátor rajzait is felhasználva született meg a Rutkai Bori Banda 2017-es családi naptára, amelynek köszönhetően a Rutkai Bori Banda már egész évben velünk lehet.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja