Rutkai Bori

Rutkai Bori énekes, képzőművész, dalszerző, szövegíró, mesekertész. A Magyar Iparművészeti Egyetem Vizuális Kommunikáció Szakán, videótervezői szakon diplomázott 2001-ben. Számos zenekarban – a Budapest Bárban és a Specko Jednóban – énekel. A Rutkai Bori Banda a Vacka Rádió című mesejáték dalaival és a 2009-es Vacka dalok című lemezével vált ismertté. A Kolibri Kiadónál 2014-ben jelent meg a zenekar Sárkányjárgány című CD-s könyve; „kalanddalainak” szövege és színpompás képi világa egyaránt Rutkai Bori munkája. A bulizós kalanddalok sorát a 2016 márciusában napvilágot látott Pizsamátor című CD-s könyv folytatja, amelynek dalszövegei és illusztrációi ugyancsak Bori alkotásai. A Sárkányjárgány és a Pizsamátor rajzait is felhasználva született meg a Rutkai Bori Banda 2017-es családi naptára, amelynek köszönhetően a Rutkai Bori Banda már egész évben velünk lehet.

„Míg mások virágról, virágra szállnak, én az eget érzem a hazámnak. Felhőről felhőre szálldosok, gyűszűnyivé lesznek a városok, de közelebb az angyalok, akikre azt mondják, nagyon hasonlítok…” (Békalepke dal)

A szerző könyvei

starsBetöltés...
Rutkai Bori
Pizsamátor -CD melléklettel

3999 Ft 3199 Ft 20%

starsBetöltés...
Rutkai Bori
Sárkányjárgány – CD melléklettel

3990 Ft 3192 Ft 20%

starsBetöltés...
Rutkai Bori
Űrdöngölők

3999 Ft 3199 Ft 20%

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok