Tovább olvasom

Polgár Judit

Sakk és matt – 6 éves kortól

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2021-07-30

 

ISBN: 9789634379201
3 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Előjegyezhető

JÁTÉK + KALAND + SZABÁLY = SAKK

A sakkozás nemcsak játék, hanem gondolkodásmód is, amely már kisgyerekkorban elsajátítható, majd az élet számos területén sikerrel hasznosítható. Univerzális agytréning, amely logikus gondolkodásra tanít, fejleszti a problémamegoldó képességet, és szárnyakat ad a kreativitásnak. Polgár Judit könyvei mindezt mesével, rímekkel, játékos feladatokkal teszik, miközben a sakk szabályait is bemutatják.

Keresztes Király kis csapata egyre ügyesebb a sakktáblán, mindenki tudja már, hol a helye alapállásban, és milyen irányban léphet. Ebben a kötetben a bábok azt gyakorolják, hogyan adhatnak sakkot és mattot az ellenfél királyának. Közben megküzdenek egy tűzokádó sárkánnyal, lemerülnek a tenger mélyére, vitorlásversenyen szelik a habokat, és kipróbálják a vidámpark összes játékát. A Sakkpalota kapuja előtted is nyitva áll!

„A sakkra épülő fejlesztőanyag kiváló eszköz a gondolkodás fejlesztésére és a fejlődési zavarok megelőzésére. Segít abban, hogy a digitális kultúrában született gyerekek stabil, érett idegrendszerrel vághassanak neki az információs világnak."

Dr. Gyarmathy Éva, az MTA Pszichológiai Kutatóintézetének tudományos főmunkatársa

A szerző további könyvei

starsBetöltés...
Legyél te is bajnok!

4399 Ft 3519 Ft 20%

starsBetöltés...
Sakklépések – 5 éves kortól

3999 Ft 3199 Ft 20%

starsBetöltés...
Polgár Judit
Kalandozás a sakktáblán – 4 éves kortól

3999 Ft 3199 Ft 20%

A szerkesztő ajánlja