Tovább olvasom

Polgár Judit

Legyél te is bajnok!

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2020-10-8
Terjedelem: 236 oldal

 

ISBN: 9789634371557
4 399 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Sokan kérték, hogy írjak könyvet azoknak a gyerekeknek, akik már egy ideje sakkoznak, tehát ismerik a figurákat, a lépéseket, a játék alapszabályait, és talán egyszer majd versenyezni is szeretnének. Nekik szól a Legyél te is bajnok!, azaz neked, és egy kicsit a testvéreidnek, a szüleidnek, a nagyszüleidnek és a barátaidnak, azoknak, akik veled együtt kalandoznak vagy szeretnének eligazodni a sakk varázslatos világában.

A fejezeteket úgy állítottam össze, hogy logikusan haladva, piramisszerűen épüljön fel a tudásod, és egyre jobb legyél. Gyakorlati példákon keresztül vezetlek be a sakk elméletébe, és személyes történetekben mesélek arról, hogy az elméleti alapokat miként alkalmaztam a gyakorlatban. A tanultakat jól kiemelve összegezzük, a sakkos gyakorlójátékok, furfangos rejtvények és villámkérdések pedig szórakoztatva mélyítik el a tudásod.

A sakk az életem részévé vált, és nem csak abban az értelemben, hogy profi sportoló lettem. A játék szabályait, filozófiáját a mindennapokban is használom. Bizony, a te életed számos területén is jelen van a sakk, csak talán eddig még nem fedezted föl. Tarts velem, és megmutatom, hol találod!
Polgár Judit

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

starsBetöltés...
Sakk és matt – 6 éves kortól

3999 Ft 3199 Ft 20%

starsBetöltés...
Sakklépések – 5 éves kortól

3999 Ft 3199 Ft 20%

starsBetöltés...
Polgár Judit
Kalandozás a sakktáblán – 4 éves kortól

3999 Ft 3199 Ft 20%

A szerkesztő ajánlja