Tovább olvasom

Strid, Jakob Martin

Hihetetlen történet az óriás körtéről

starsBetöltés...

 

Fordította: Petrikovics Edit
Megjelenés dátuma: 2013-11-25
Terjedelem: 104 oldal

 

Méret: 220 x 295 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789634379324
4 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Ismersz olyan kalózt, aki él-hal a görögdinnyéért? Láttál valaha mágneses fénytüneményt? Találkoztál már a Rémséges Tengeri Sárkánnyal? Ha nem, épp itt az ideje! És akkor az is kiderül, vajon mitől rejtélyes a Rejtélyes Sziget… Micó, Sebastian és Glükóz professzor egy hatalmas körtéből vájt hajón indulnak útnak, hogy megtalálják Napváros polgármesterét, aki pontosan egy éve tűnt el. Átkelnek az Éjfekete-tengeren, ahol fura szerzetek segítik őket, és ez még csak az elképesztő kalandok kezdete…

 

Rendkívül részletgazdag, humoros rajzok, fordulatos történet, szerethető karakterek, furmányos masinák – az óriás körtén tett hihetetlen utazás gyereket és felnőttet is azonnal elvarázsol. Nem meglepő hát, hogy a neves dán képregényrajzoló könyve megjelenése óta számos rangos díjat nyert. A nagy érdeklődésre való tekintettel a kötet harmadik kiadása lát napvilágot a Kolibri Kiadónál.

Az éjszaka leple alatt kicsírázott a kicsiny mag. A szárából apró levelek bújtak elő, a földbe pedig hosszú és erős gyökeret eresztett…
Éjjeli két órakor rettentő zajra ébredtek. Valami olyan erővel dőlt a ház falának, hogy csak úgy recsegtek-ropogtak belé a deszkák.
– Egy óriás körte! Kész őrület! – kiáltotta Micó.

A szerző további könyve

20%
Mimbo Jimbo és a hosszú tél
starsBetöltés...

3499 Ft 2799 Ft

Strid, Jakob Martin

Jakob Martin Strid dán író és karikaturista. A tekintélyelvűség tagadását, a humort és poétikusságot ötvöző írásmód gyerekkönyveiben is tetten érhető, bár kevésbé harsány formában, mint a neves dán lapoknak korábban készített tréfás rajzsorozataiban. A politikai szatíra itt átalakul, egyfajta anarchista, humoros mese veszi át a helyét, amely nagy együttérzéssel fordul az idegen, a kívülálló felé. A szerző, akinek Hihetetlen történet az óriáskörtéről című története a Kolibri Kiadó jóvoltából a magyar olvasóközönség számára is elérhető, több díjat is nyert gyerekeknek szóló könyveivel.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja