Tovább olvasom

Strid, Jakob Martin

Mimbo Jimbo és a hosszú tél

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2017-10-25

 

Méret: 220 x 220 mm
ISBN: 9789634370390
3 499 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

A méltán népszerű Hihetetlen történet az óriás körtéről alkotójának új, karácsonyra hangoló kötete.

A naptár szerint már rég tavasznak kellett volna lennie, ám Mimbo Jimbóékat egyre jobban maga alá temette a hó. Hová lett a tavasz?! Honnan jönnek ezek a különös hangok? És mik ezek a furcsa masinák?
Mássz fel te is Mimbo Jimbóékkal a különleges, négy lábon járó házba, és nyomozd ki a rejtélyeket, hogy végre kisüthessen a nap!

„Ajánljuk azoknak, akik várják a telet, vágynak egy kis kalandra, ahol különös tárgyak vezetnek el a megoldáshoz, és imádják a szép képeket és az aranyos történeteket.”

Anya olvas

A szerző további könyve

20%
Jakob Martin Strid
Hihetetlen történet az óriás körtéről
starsBetöltés...

4999 Ft 3999 Ft

Strid, Jakob Martin

Jakob Martin Strid dán író és karikaturista. A tekintélyelvűség tagadását, a humort és poétikusságot ötvöző írásmód gyerekkönyveiben is tetten érhető, bár kevésbé harsány formában, mint a neves dán lapoknak korábban készített tréfás rajzsorozataiban. A politikai szatíra itt átalakul, egyfajta anarchista, humoros mese veszi át a helyét, amely nagy együttérzéssel fordul az idegen, a kívülálló felé. A szerző, akinek Hihetetlen történet az óriáskörtéről című története a Kolibri Kiadó jóvoltából a magyar olvasóközönség számára is elérhető, több díjat is nyert gyerekeknek szóló könyveivel.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja