Tovább olvasom

Fiala Borcsa

A bodrogközi rém

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2022-06-03
Terjedelem: 336 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
ISBN: 9789634379515
3 499 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Végre itt a vakáció, kezdődhet a várva várt túra! A kalandor múltú és természetű Berci papa és természetimádó unokája, Dani nekivág a vadregényes Bodrogköznek. Útba ejtik Sárospatakot, ahol Berci papa a diákkorát töltötte, s ahol néhány rég látott ismerős is feltűnik.

Például Ernő, az egykori legjobb barát, Alessandra, aki most éppen grófnő, de anno csak csóró Szandi volt, valamint Juci, aki már néni ugyan, de Dani azonnal odavan érte.

És persze a Rém!

Mintha a hírhedt Bodrogközi Rém is csak Dani és Berci papa érkezésére várt volna! Fél évszázad után újra felbukkan, a környéken pedig kitör a pánik, és egyre szaporodnak a furcsábbnál furcsább esetek, mi több: bűntények.

Nagypapa és unokája az izgalmas túrakalandok közepette nem is sejtik, milyen közel kerültek a veszélyes Rémhez.

Mire fény derül a több évtizedes rejtélyre, mellesleg azt is megtudhatjuk Berci papától, hogy, miért jó, ha van kéznél egy kis szárított rozmaring, tárkony vagy épp macskaalom.

 

Fiala Borcsa a wmn.hu főszerkesztője, újságíró, blogger, több sikeres könyv szerzője. Két kamasz gyerek anyukája és egy fekete nudlikutya odaadó szolgája. Szíve mélyén örök kisfiú, a gyomra magasságában pedig megrögzött habzsidőzsi.

A Kolibri Kiadónál már megjelent könyvei:
Bűntény a Dunán
Balatoni nyomozás
Kalandok az erdő mélyén

„Ám ahogy a hepehupás dombok között sétált, a szeme sarkából hirtelen megpillantott valamit. Valami hófehéret… de mire odafordította a fejét, eltűnt, mintha csak a föld nyelte volna el. Dani lehajolt, nehogy észrevegye őt az a – vélt vagy valós –fehér alak, majd tovább osont a pincék tövében. Pár percig megint úgy tűnt, ő az egyetlen ember közel s távol. Elmosolyodott. „Biztos, csak képzelődtem. A nagypapa történeteitől kezdek rémeket látni…”
A következő pillanatban azonban az arcára fagyott a mosoly.
Ott, ahol a pincék hullámos teteje beleolvadt a mögötte húzódó erdő vonalába, egy magas, hófehér figura lebegett. Dani kimeresztette a szemét, aztán észbe kapott. Hogy jobban lássa az alakot, igyekezett kissé mellé nézni, ahogy tanulta. Most már egészen biztos volt, hogy nem tévedett. Jó tizenöt méterre tőle egy kísértet állt. És egyenesen rá nézett.”

A szerző további könyvei

starsBetöltés...
Kalandok az erdő mélyén

3999 Ft 3199 Ft 20%

starsBetöltés...
Fiala Borcsa
Bűntény a Dunán

3999 Ft 3199 Ft 20%

starsBetöltés...
Fiala Borcsa
Balatoni nyomozás

3999 Ft 3199 Ft 20%

Fiala Borcsa

Fiala Borcsa a wmn.hu főszerkesztő-helyettese, újságíró, blogger. A Szerinted?! című ifjúsági regény és az Egy cirkuszigazgató mindennapjai című vicces anyunapló szerzője. Két kamasz gyerek anyukája és egy fekete nudlikutya odaadó szolgája. Szíve mélyén örök kisfiú, a gyomra magasságában pedig megrögzött habzsidőzsi.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja