Tovább olvasom

Fiala Borcsa

Kalandok az erdő mélyén

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2023-05-08
Terjedelem: 308 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
ISBN: 9789635994304
3 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Ez itt életed legjobb nyarának receptje!

Hozzávalók:

2,5 hónap dögunalmasnak ígérkező nyári szünet

2 db szigorú nagyszülő

1 db elviselhetetlennek tűnő unokatesó

1 db cserfes, vagány lány

Elkészítés:

Fogd a hozzávalókat, keverd össze őket, és fűszerezd meg egy igazi filmcsillag felbukkanásával, házi kedvencek eltűnésével és egy szerelmi bájital készítésével. Adj hozzá néhány furcsa eseményt a régi óvodánál, és szórd meg a tetejét egy igazán, de tényleg igazán felejthetetlen esküvővel! Már tálalhatod is, jó étvágyat hozzá!

A két gyerek ijedten nézett össze. Georges idő előtt hazaért a forgatásról! Ráadásul döngő léptekkel az emeletre tart!

– Mit csináljunk, Jancsi? – suttogta halálra váltan Blanka.

Az unokatesója azonban fogta magát, és kiugrott az ablakon. Blanka döbbenten nézte, de csak egy pillanatig hezitált, aztán vakon utána ugrott. Igaza van a kuzinjának, a Georges előtt való megszégyenülésnél még a halál is jobb! Jancsi persze pontosan tudta, hogy a hálószoba ablaka alá benyúlik egy hatalmas almafa.

A betörés második számú aranyszabálya ugyanis: a fejedben milliméterre pontos mentális térkép legyen a helyszínről! A hármas számú aranyszabály pedig: ne pánikolj. Így Jancsi sztoikus nyugalommal mászott le a fáról. Igazán kár, hogy Blanka erről a szabályról még életében nem hallott, így reszkető inakkal és szaggató lélegzettel kecmergett le róla.

„Meg kell hagyni, ahhoz képest, hogy milyen vacakul indult ez a nyár Balázsék elköltözésével, végül is egész pofásan alakul minden!” – állapította meg magában elégedetten Jancsi, miközben társaival elindultak a régi óvodához.
Eddig legalábbis egy panaszszava nem lehetett, hiszen a sors tengernyi izgalmas kalanddal kínálta meg őket, volt itt kérem szépen besurranás dögivel, majdnem lebukások egész sorozata, és a túlélő felszerelésének sem kellett a padláson porosodnia szégyenszemre – bár egy jó kis közös világgá menés azért még jól jönne.

A szerző további könyvei

starsBetöltés...
Fiala Borcsa
A bodrogközi rém

3499 Ft 2799 Ft 20%

starsBetöltés...
Fiala Borcsa
Bűntény a Dunán

3999 Ft 3199 Ft 20%

starsBetöltés...
Fiala Borcsa
Balatoni nyomozás

3999 Ft 3199 Ft 20%

Fiala Borcsa

Fiala Borcsa a wmn.hu főszerkesztő-helyettese, újságíró, blogger. A Szerinted?! című ifjúsági regény és az Egy cirkuszigazgató mindennapjai című vicces anyunapló szerzője. Két kamasz gyerek anyukája és egy fekete nudlikutya odaadó szolgája. Szíve mélyén örök kisfiú, a gyomra magasságában pedig megrögzött habzsidőzsi.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja