Tovább olvasom

Fry, Jason

Minecraft – Az utazás – (Minecraft hivatalos regénysorozat 5.)

Minecraft

starsBetöltés...

 

Fordította: Habony Gábor
Megjelenés dátuma: 2021-05-24
Terjedelem: 372 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
ISBN: 9789634371717
3 499 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Hivatalos Mojang-kiadvány

Stax Stonecutter a Felszíni Világ egyik kisvárosában tengette békés, ám jelentéktelen mindennapjait. Unalmas és magányos élete azonban egyik pillanatról a másikra felbolydul, amikor egy rejtélyes idegen könyörtelen fosztogatókból álló bandájával „meglátogatja” őt. Stax egyszer csak a semmi közepén találja magát, távol biztonságot jelentő hajlékától, egyedül és dühösen a veszélyes éjszakában. Ekkor veszi kezdetét hosszú és kalandos utazása hazafelé, mely során számos váratlan találkozás, csodálatos táj és fantasztikus találmány keresztezi útját, amik rádöbbentik egy fontos igazságra. Habár mindent elveszített, Stax a gyémántoknál is értékesebb dolgot talál: egy varázslatos világot, amely csak arra vár, hogy felfedezzék.

„…a Felszíni Világnak szüksége van rád. Ha kisétálsz innen gyémántpáncélban és a gyémántkardoddal, senki sem mer majd szembeszállni veled. Segíthetnél nekem és még sokaknak, de te nem segítesz senkinek, mert úgy döntöttél, hogy eljutottál a jó szándék határára. Nem kockáztatod meg, hogy baja essék a kis játszóterednek, ezért csak ücsörögsz itt szépséggel körülvéve. Ám ez senki másnak nem lesz jó soha, csak neked.”

Fry, Jason

Jason Fry 1969-ben született Virginia államban, majd később a Yale-en diplomázott amerikanisztika szakon.
Számos Star Wars-regény és egyéb messzi-messzi galaxisban játszódó kiváló mű szerzője.

A nyírfák, a magas fű nélküli gyep, a tölgyfából készült csónakok és a sötét prizmarinból épült házak nagy támogatója. Brooklynban él feleségével és fiával, (sajnos) macskák nélkül.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja