Tovább olvasom

Forbeck, Matt

Minecraft – Az Uralkodás Gömbje

(Minecraft hivatalos regénysorozat 6.)
Minecraft
starsBetöltés...

 

Fordította: Fekete-Kovács Kristóf
Megjelenés dátuma: 2022-05-31
Terjedelem: 324 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
ISBN: 9789634371724
3 499 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Előjegyezhető

Hivatalos Mojang-kiadvány

Ismerd meg a Fő Antifalusi tragikus előtörténetét, aki a Minecraft Dungeons apró, de rettegett főgonoszává vált!

A bátor hősök összefognak, hogy szembenézzenek a háború tépázta Felszíni Világ önjelölt, gonosz vezérével, a Fő Antifalusival – de ki ez a kis fickó? Hogyan tett szert a hadseregére? Honnan van ez a mérhetetlen erő?

Anti sosem vágyott sokra, csupán egy biztonságos életet akart, amelyben senki nem bántja apró termete és származása ellenére. Ám amikor az antifalusiak törzse kiközösíti, csak egy dolgot tehet: küzd az életben maradásért.

Egy titokzatos hegy belsejében rátalál az Uralkodás Gömbjére, mely elképzelhetetlen hatalmat ígér a kis, gyámoltalan Antinak. Újdonsült varázserejével képes lesz formálni a világot, és bosszút állhat mindazokon, akik megkeserítették az életét. Végre ő irányíthatja a saját sorsát. Vagy mégsem?

„Ekkor hallotta meg a morgást, és rögtön tudta, mekkora veszélyben van.
Valahol az erdőben zombi botorkált, valami élőt keresve éjjeli lakomának. Anti tudta, hogy ő lenne a mob vacsorájának főfogása. Hátrálni kezdett, abban reménykedve, hogy a szörny fülei kellően lerohadtak már ahhoz, hogy ne hallja a motoszkálását.
Hátrálás közben újabb nyögést hallott, ezúttal az ellenkező irányból…”

Forbeck, Matt

Matt Forbeck díjnyertes író és játéktervező, aki szerepelt a New York Times-bestseller listáján is. Számtalan videojátékból készült könyv – mint a Guild Wars-, a Halo-sorozatok és a Gyűrűk Ura szerepjátékkönyvek – szerzője. A wisconsini Beloitban él, feleségével és öt gyermekével, akik közül négyen ikrek.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja