Tovább olvasom

Adam Bray - Lorraine Cink - Melanie Scott - Stephen Wiacek

Minden ami Marvel

Marvel
starsBetöltés...

 

Fordította: Sepsi László
Megjelenés dátuma: 2019-09-18
Terjedelem: 320 oldal

 

Méret: 252 x 301 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789634374039
9 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

„Csináljunk valami őrültséget… mondjuk mentsük meg a világot!” (Vasember)

 

Ha az olvasók meglátnak egy Minden ami Marvel című könyvet, talán eltűnődnek rajta, mi lehet benne – biztosan nem minden a Marvel-képregények Multiverzumáról!

Tényleg lehetetlen vállalkozás lenne mindent egyetlen kötetbe gyűjteni, ezért lássuk, hogy mire nem vállalkozik ez a könyv. Nem mutatja be a cég történetét, és nem is egy teljességre törekvő karakterenciklopédia. Sokkal inkább kalauz a fősodorbeli Marvel-univerzumhoz, annyi, felbukkanásának időrendjében szereplő karakterrel, helyszínnel, járművel, fegyverrel és varázstárggyal, amennyi csak elfér 320 oldalon.

A Minden ami Marvel tényekkel és izgalmakkal teli utazásra hív a negyvenes és ötvenes évek első nagy Marvel-hőseitől, gonosztevőitől, cowboysztárjaitól és képregényszereplőitől a hatvanas évek ikonikus szuperhősein és -gonoszain át napjainkig, miközben bepillantást enged a karakterek szuperereje, az általuk használt technológia és a főhadiszállásaik titkaiba.

Az asgardi Loki ravasz tervet eszel ki, hogy bosszút álljon Thoron, és csellel ráveszi Hulkot, hogy siklasson ki egy vonatot. Hulk barátja, Rick Jones segítséget hív. Ám Thoron kívül még Hangya, Vasember és Darázs is válaszol a vészjelzésre. Míg Thor elkapja Lokit, a többiek Hulkot próbálják ártalmatlanná tenni. Amikor megtudja, hogy Hulk ártatlan, Hangya azt javasolja, hogy alkossanak közös csapatot, Darázs pedig egy nevet is kitalál nekik: a Bosszú Angyalai.

A szerkesztő ajánlja