Tovább olvasom

Tarján Veronika

Kuruttyoló békakirály 3. – Zenés meselemezzel


starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2014-11-06
Terjedelem: 48 oldal

 

Súly: 270 gramm
Kötés: KEMÉNY KÖTÉSBEN
ISBN: 9786155450037
2 990 Ft2 392 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

A Kuruttyoló békakirály-sorozat harmadik kötetében egy cigány és egy indiai mesét olvashattok. Sári és báránykája az ördöggel küzd meg, de segítségükre lesznek a varázshajszálak. Kamalilla meséje pedig Kuruttyoló békakirály udvarába vezet minket, hogy a folyton csúfolt, legkisebbik békagyereknek szurkolhassunk. És persze nem hiányoznak a történetet fűszerező autentikus cigány dallamok és indiai dallamok sem! A Kuruttyoló békakirály sorozat köteteiben mindig az adott országokra, népre jellemző meseelemekből építkező történeteket olvashatunk, melyeket játékos feladatok és emblematikus állatok tesznek még egyedibbé és szerethetőbbé. A meséket Tarján Veronika írta, a meselemez zenéjét Mogyoró Kornél szerezte. A különleges hangjáték a szerzők előadásában hallható.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

20%
Mogyoró Kornél - Tarján Veronika
Kuruttyoló békakirály 1 – Zenés meselemezzel
starsBetöltés...

2990 Ft 2392 Ft

20%
Mogyoró Kornél - Tarján Veronika
Kuruttyoló békakirály és az elveszett hangok

starsBetöltés...
Mesés zenék, zenés mesék a világ körül! A Kuruttyoló békakirály-sorozat második kötetéből kiderül, hogyan választották meg a lappföldi Kuttyot békakirálynak....

2990 Ft 2392 Ft

Tarján Veronika

Tarján Veronika énekes, színész, drámapedagógus, meseíró, a Veronaki világzenei formáció tagja. Mogyoró Kornél ütőhangszeres zeneszerzővel közösen alapított formációjuk célja, hogy igényes, szerethető zenét játsszon, és hogy családi koncertjeik zenei minősége hozzájáruljon ahhoz, hogy később igényes művészeti alkotásokra nyitott, zeneértő, zeneszerető közönség váljon a hallgatóságukból. Zenei palettájuk rendkívül széles, az afro-, balkáni, erdélyi, illetve blueszene egyaránt megtalálható benne. Mogyoró Kornéllal közös sorozatuk, a Kuruttyoló békakirály zenés meséinek első része 2013-ban látott napvilágot, ezt két újabb meselemezt tartalmazó kötet követte. Legutóbbi könyvét, a Világforgót a Kuruttyoló békakirály-mesekönyvekből ismert különböző kultúrák népzenéit saját elképzeléseivel ötvözve dolgozta fel a Veronaki zenekar.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja