Tovább olvasom

Baumann, Anne-Sophie , Balicevic, Didier

Izgő-mozgó nagyváros

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2017-07-30

 

Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9786155633867
5 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

A forgó-mozgó járművek és az építkezés sürgés-forgása után most üdvözlünk a nagyvárosban! Július végén jelenik meg az Izgő-mozgó nagyváros, amelynek több mint 55 mozgatható eleme csak arra vár, hogy mozgásba hozd velük a nagyvárost.

Szeretnéd tudni, mit rejt egy felhőkarcoló? Érdekel, hogyan irányítjuk a közlekedést? Kíváncsi vagy, honnan ered az elektromos áram, amelynek segítségével esténként megvilágítjuk az utcákat? Vagy arra, milyen egy tűzoltólaktanya belülről?

Anne-Sophie Baumann keresztül-kasul kóborolt a városban, megfordult szinte valamennyi utcában, beszélt rendőrökkel, tűzoltókkal, pékekkel, építési és közlekedési szakértőkkel, most pedig veled is megosztja, amit megtudott, Didier Balicevic részletgazdag illusztrációinak köszönhetően pedig te is átélheted, amit ő.

Segíts a mentőautónak a helyszínre érni, vezesd a liftet az emeletek között, fedezd fel a boltok kirakatát, és formáld a várost a saját kedvedre!

„Igazi csoda várja a könyv végén a lelkes böngészőket. A könyvből kiemelkedő háromdimenziós illusztráció segítségével a kicsik átélhetik azt, milyen, amikor egy város átalakul, új épületek emelkednek, mások eltűnnek vagy új szerepben tűnnek fel.”

Mom With Five

A szerző további könyvei

20%
Didier Balicevic - Anne-Sophie Baumann
Sürgés-forgás az építkezésen
starsBetöltés...
Több mint 60 mozgatható résszel! Te tudod, hogyan épul fel egy lakóház? És az autópálya? Na és a vidámparkban a...

5990 Ft 4792 Ft

20%
Didier Balicevic - Anne-Sophie Baumann
Forgó-mozgó járműveim és további csodás gépek
starsBetöltés...
Íme egy nagyalakú könyv, tele kihajtható fülekkel, forgatható, mozgatható és csúsztatható részekkel – azoknak, akik mindent szeretnének tudni a repülő,...

5990 Ft 4792 Ft

Baumann, Anne-Sophie

Anne-Sophie Baumann, aki gyerekkora óta szenvedélyesen vonzódik a könyvekhez, modern irodalmat tanult a Sorbonne Egyetemen. Több éven át tudományos munkák, majd ifjúsági kiadványok szerkesztőjeként dolgozott, mielőtt maga is írni kezdett. Gyerekkönyveivel, amelyek rengeteg kihajtható fület, forgatható, mozgatható, csúsztatható részt, valamint aprólékos illusztrációkat tartalmaznak, a kíváncsi ifjú elmék tudásszomját igyekszik kielégíteni. A szerző már járt építkezéseken, repülőgép-szerelő hangárban, ült daruban, sőt leereszkedett a föld alá is, hogy megnézze egy metró építését, és a helyszíneken mindig mindent aprólékosan lefényképez, hogy illusztrátortársa élethűen ábrázolhassa a minket körülvevő gépek színes világát. Ezek az élmények inspirálták a Kolibri Kiadónál megjelent Forgó-mozgó járműveim, illetve a Sürgés-forgás az építkezésen című műveit.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja