Tovább olvasom

Peers, Bobbie

A lurídiumtolvaj – William Wenton 1.

starsBetöltés...

 

Fordította: Petrikovics Edit
Megjelenés dátuma: 2017-03-31
Terjedelem: 240 oldal

 

Súly: 272 gramm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9786155591501
2 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

A könyvbe bele is lapozhatsz itt.

A lurídiumtolvaj váratlan fordulatokkal és megfejthetetlennek tűnő rejtvényekkel teli története, amelyet 2015 legjobb ifjúsági regényének választottak Norvégiában, közel 40 nyelven jelenik meg világszerte. A William Wenton-trilógia első kötetének megfilmesítési jogait a nagy sikerű Kódjátszma rendezője vásárolta meg.

„Elolvasta a főcímet: A világ legbonyolultabb kódja Norvégiába érkezik, állt ott öles betűkkel. William már legalább százszor olvasta, de most újra végigfutotta. Szemügyre vette a fényképen szereplő titokzatos fémhengert, amelyen a legjobb kriptológusok egy maroknyi csoportja dolgozott több mint három éven át, most pedig a világ legnehezebb kódjaként tárták a világ elé. Az a hír járta, hogy szinte lehetetlen megfejteni. A leghíresebb kódfejtők közül már többen is megpróbálkoztak vele, de nem jártak sikerrel. És most végre Norvégiába érkezett. Hamarosan a saját szemével fogja látni. Alig várta már. A kiállítás holnap továbbköltözik Finnországba. Úgyhogy most vagy soha.”

„Figyelem! Nagyon rejtélyes, nagyon csavaros! Folyamatosan történik valami, és az olvasó mindig egy ütős akciójelenetben találja magát. Eléggé kiszámíthatatlan és izgalmas ahhoz, hogy egy tizenéves tövig rágja a körmét. A gyerekek biztosan szeretni fogják. Ó, de nem csak a gyerekek, a felnőttek is!”

KönyvParfé

A szerző további könyvei

20%
Bobbie Peers
Az Elveszett Város – William Wenton 3.

starsBetöltés...

2999 Ft 2399 Ft

20%
Bobbie Peers
Kriptoportál – William Wenton 2.

starsBetöltés...

2999 Ft 2399 Ft

Peers, Bobbie

Bobbie Peers sikeres norvég filmrendező és forgatókönyvíró. Sniffer című rövidfilmje 2006-ban elnyerte az Arany Pálma-díjat a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon.

Fotó © Sofia Runarsdotter

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja