FELHÍVÁS

Keressük azt az osztályt, amelynek tagjai a legjobban ismerik Bosnyák Viktória műveit!

Kívülről fújjátok a Tündérboszorkány-trilógiát? Nem jöttök zavarba a Mantyusok említésétől? Nem kell kétszer mondani, kicsoda Puszedli és Habcsók? Akkor talán titeket keresünk!

A Kolibri Kiadó játékot hirdet, amelyre olyan általános iskolai osztályok jelentkezését várjuk, amelyek otthonosan mozognak Bosnyák Viktória műveinek világában.

Nincs más dolgotok, mint letölteni az alábbi kérdéssort, és kitöltve visszaküldeni beszkennelt vagy befotózott formában a kolibri@kolibrikiado.hu e-mail címre. A totó mellett még egy feladatunk van számotokra: készítsetek tetszőleges műfajú reklámanyagot a Tündérboszorkány-könyvekhez. Várjuk a jobbnál jobb reklámfilmek, fotók, plakátok, pólók tervét, és bármit, amit megálmodtok! Az ötletességet díjazzuk majd.

Beküldési határidő: 2018. február 5-e, hétfő, 16 óra

Eredményhirdetés: 2018. február 15., csütörtök

A nyertes osztály értékes könyvcsomaggal és egyéb ajándékokkal lesz gazdagabb, amelyeket Bosnyák Viktória személyesen ad majd át a nyertes osztály iskolájában tartandó jubileumi, 1000. író-olvasó találkozóján.

A kvízt összeállította: Hevérné Kanyó Andrea, mesterpedagógus (Kaposvári Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium)