Majoros Nóra

Majoros Nóra 1979-ben született Győrben. Felsőfokú tanulmányait a Kertészeti Egyetemen végezte tájépítészként; kerttervezést és műemlékvédelmet is tanult. Friss diplomásként Pécsre költözött, ahol kerteket tervezett, illetve műemléki terek felújításában vett részt. Sok időt töltött Egyiptomban, és évekig színjátszó táborokat és előadásokat szervezett gyerekeknek. Jelenleg a Pannonhalmi Apátság Kulturális Irodáján dolgozik, ahol kiállítások, fesztiválok szervezésében és egy folyóirat kiadásában vesz részt. Gyerekkora óta ír. Első könyve 2012-ben jelent meg, ekkor lett tagja az Író Cimborák alkotóműhelyének is. Legújabb műve, a Bolygóvadászok című ifjúsági regény 2016-ban jelent a Kolibri Kiadónál.

"A kérdések fontosak, mert általuk újra és újra meg kell fogalmaznunk, mi fontos számunkra, és miért. A megoldás kulcsa abban rejlik, hogy merjünk jó kérdéseket feltenni, és azokra legyen lehetőségünk őszinte válaszokat adni. A válaszokat pedig éppúgy legyen bátorságunk elfogadni, mint ahogy elég merészek voltunk a kérdéseket feltenni."

A szerző könyve

20%
Majoros Nóra
Bolygóvadászok
A könyvbe bele is lapozhatsz itt. Mi kell ahhoz, hogy útra keljünk egy galaxisban? Egy különc milliárdos (igazából csilliárdos), aki fejébe veszi, hogy a pénz helyett a jövőben égitesteket gyűjt. Valamint egy különleges űrhajó, melynek hajtóművét sokáig senki sem képes működésre bírni… Milo, a jóképű csapatkapitány és öccse, Alex egy csupa szív kislánnyal, Palkával és a technikai zseni, földönkívüli-gyanús Delfinnel indul felfedező körútra, mely egy csapásra a túlélésért folytatott küzdelemmé válik, mikor egy féregjáraton keresztül ismeretlen galaxisba csöppennek…

2699 Ft 2159 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok