Farkas Róbert

Szabadúszó illusztrátor és animátor, az Eszes Róka-sorozatban megjelent Első könyvem az univerzumról és Első könyvem a fénysebességről alkotója.

Farkas Róbert Budapesten született 1983. május 11-én. Édesanyja, Fejér Katalin fotóművész, nagyapja, Fejér Tamás filmrendező, testvére, Fejér Kázmér festő és feltaláló, dédnagyanyja, Walfisch Vilma pedig szobrász volt. 2015-ben diplomázott a Budapesti Metropolitan Egyetemen elektronikus ábrázolás szakon. 2013-ban Budapesten több kiállítása is volt „Digital Zoo” néven. 2015 óta szabadúszó illusztrátorként és animátorként dolgozik. Könyvborítókat és pólóillusztrációkat tervez Astronaut néven, és tervei között szerepel egy saját ruházati márka indítása is. Első kötetét, az Első könyvem az univerzumról című kötetet, amely először angol nyelven, közösségi finanszírozással valósult meg, eredetileg kislányának, Fanninak írta, az Eszes Róka-sorozat részeként azonban bárki megtudhatja, hogyan keletkeztek a csillagok.

facebook: https://www.facebook.com/Astronaut-538155356201559/
website: http://robertfarkas.net
twitter: http://twitter.com/listoday

„Nagyon fontos, hogy a gyerekek és felnőttek egyaránt merjenek kérdéseket feltenni, és legyen kedvük a válaszok után kutatni."

A szerző könyvei

starsBetöltés...
Farkas Róbert
Első könyvem a fénysebességről – Mitől világít a Nap?

1999 Ft 1599 Ft 20%

starsBetöltés...
Farkas Róbert
Első könyvem a téridőről – Mitől lassul az idő?

1999 Ft 1599 Ft 20%

starsBetöltés...
Farkas Róbert
Első könyvem az univerzumról – Hogyan születnek a csillagok?

1999 Ft 1599 Ft 20%

A szerkesztő ajánlja

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok