Tovább olvasom

Schwieger, Frank

Zeusz és bandája – Görög mitológia újratöltve

starsBetöltés...

 

Fordította: Benkő Gitta
Megjelenés dátuma: 2018-08-21

 

Méret: 160 x 223 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789634372929
2 699 Ft2 159 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Érdekel a mitológia, a görög istenek világa, de azt gondoltad, mindez uncsi, sőt, ciki is akár? Akkor bizony tévedtél! Frank Schwieger Zeusz és bandája című könyve felrázza a görög mítoszokat, és bemutatja az összes jó arcot az Olümposzon úgy, ahogy még sosem olvastál róluk. Ez a könyv tele van überkirály történetekkel a legmenőbb antik istenekről és hősökről.

Tudod-e, miért bújtatja anyja Akhilleuszt, a majdnem sebezhetetlen hőst lányruhába, vagy azt, hogyan vágja át Aphrodité a két riválisát a szépségkirálynő-választáson? Nem? És hallottad már, hogyan újított be ötven tehenet Hermész egy szál pelusban élete első napján? Akár igen, akár nem, ha szívesen villognál egyedülálló mitikus tudásoddal, ki ne add a kezedből ezt a könyvet! Istenkirály sztorik – kizárólag a legvagányabbaknak! Vigyázat, a könyv súlyos, nyolc napon túl gyógyuló nevetőizomgörcsöket okozhat!

Az antik görög mitológia legizgalmasabb mondái zsír új csomagolásban. Mítoszok első kézből – isteni sugallatra. Minden szavuk igaz!

„Első osztályú kapudrog ez a vicces alkotás a görög mitológiához és a történelemhez.”

Smoking Barrels

A szerző további könyve

20%
Frank Schwieger
Caesar és bandája
starsBetöltés...

2699 Ft 2159 Ft

Schwieger, Frank

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja