Tovább olvasom

Jeney Zoltán

Rév Fülöp és Nyár Lőrinc

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2014-12-05
Terjedelem: 232 oldal

 

Súly: 350 gramm
Kötés: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
ISBN: 9786155234996
3 490 Ft2 792 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

A könyvbe bele is lapozhatsz itt.

A harmadik utazás Vészesen apad a Tó. De vajon miért? Rév Fülöp, a lovaglegény a Litéri sárkány hátára pattan, hogy kiderítse. A nyomok Nagylapály birodalmába vezetnek, ahol találkozunk Nyár Lőrinccel, Zivatarzug lovagjaival, Hötödik Hőbörödött királlyal, és a világ legpimaszabb leányzójával, akire nem lehet haragudni. Kiderül, mi van a Mély Kút mélyén, és hogy miért nincs tó, ha van.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

20%
Jeney Zoltán
Rév Fülöp
starsBetöltés...

3499 Ft 2799 Ft

20%
Jeney Zoltán
Rév Fülöp Fajszföldön
starsBetöltés...
Hatodik (Torkos) Hollád király, Fajszföld uralkodója szőrén-szálán eltűnt. A felkutatására induló csapatban Rév Fülöp is fontos szerepet kap. Az udvaronccá...

3490 Ft 2792 Ft

Jeney Zoltán

Jeney Zoltán író és műfordító az ELTE Bölcsészettudományi Karán végzett francia szakon, majd a Sorbonne Nouvelle Egyetemen doktorált reneszánsz és középkori francia irodalomból. Dolgozott rajzfilmstúdióban, egyetemi könyvtárban, illetve óraadó tanárként az ELTE BTK francia tanszékén, valamint két és fél évig a Párizsi Magyar Intézet tudományos titkára, egy évig pedig a Petőfi Irodalmi Múzeum irodavezetője volt. 1995 óta jelennek meg fordításai antológiákban, folyóiratokban, valamint önálló kötetekben. Első saját regénye Rév Fülöp címmel jelent meg a Kolibri Kiadónál 2012-ben, ezt követte a folytatás, a Rév Fülöp Fajszföldön, majd a történet a Rév Fülöp és Nyár Lőrinc című kötettel bővült trilógiává, amelyet Balatóniai lovagregény-sorozatként ismerhetnek az olvasók. Az első kötet színházi átiratát 2014 októberében mutatták be a Pesti Magyar Színházban.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja