Tovább olvasom

Rippl Renáta

Piroska, a hófehér nyuszi

KönyvTárs

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2015-03-25
Terjedelem: 36 oldal

 

Súly: 300 gramm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9786155501807
2 490 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap
Vajon mitől örökérvényű a Grimm-testvérek Piroska és a farkas története? Mitől izgat minden olvasót és mesehallgatót évszázadok óta? Rippl Renáta, aki számos gyönyörű mesekönyv illusztrátora, szintén erre keresi a választ a KönyvTárs című Kolibri-sorozat új kötetében.
Ebben a csodálatos, részletgazdag rajzokkal készített képeskönyvben Piroska egy hófehér nyuszilány, aki csipkebogyóborral és (stílszerűen) répatortával indul látogatóba beteg nagymamájához. Azonban a drámai jeleneteket a gyerekek számára is kedvesen, humorral átszőve ábrázolja az író-rajzoló: a farkas hasában jó kedélyűen cseveg Nagymama és Piroska, a kedves vadász pedig, aki esetünkben egy vizsla, dugóspuskával „látja el” a farkas baját…
A bájos Grimm-átiratot egy mascarponés répatortarecept teszi még egyedibbé.
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%
Ég a gyertya, ég

starsBetöltés...

1399 Ft 1119 Ft

Rippl Renáta

Iillusztrátor és író.

Rippl Renáta 1974-ben született, felsőfokú tanulmányait a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végezte textiltervező iparművészként. Dolgozott ruhatervezőként, de volt jelmeztervező és művészeti vezető is egy lakberendezési cégnél, valamint több évig tanított egy művészeti középiskolában. Az elmúlt években elsősorban terméktervezéssel és illusztrálással foglalkozik. 2015-ben gyerekkönyvíróként is bemutatkozott: a Piroska, a hófehér nyuszi című mesekönyve a Kolibri Kiadó gondozásában jelent meg.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja