Tovább olvasom

Townsend, Jessica

Nevermoor 1. – Morrigan Crow négy próbája

starsBetöltés...

 

Fordította: Pék Zoltán
Megjelenés dátuma: 2018-10-04
Terjedelem: 272 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789634378983
3 299 Ft2 639 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Morrigan Crow elátkozott gyerek. Mivel épp Napszálltakor született, őt okolják minden bajért: ha megdöglik a konyhamacska, ha szívrohamot kap a kertész. Ám ami ennél is szörnyűbb, hogy a 11. születésnapján, pontban éjfélkor meg kell halnia.

Csakhogy épp mielőtt tizenkettőt ütne az óra, az ajtóban megjelenik egy különös férfi, és azt kérdezi: „Mondd csak, akarsz-e élni?” Jupiter kimenti a Füst és Árny Vadászainak karmából Morrigant, és egy titokzatos városba, Nevermoorba viszi. Ahhoz azonban, hogy maradhasson, és felvételt nyerjen a Csudálatos Társaságba, a lánynak négy próbát kell kiállnia.

Az élete a tét: ha sikerül, biztonságban élhet tovább Nevermoorban, ha nem, el kell hagynia a várost, és szembenéznie a végzetével.

A trilógia további kötetei:

  • Csudamíves
  • Kámforkór

„Mintha a Harry Potter és az Alice Csodaországban világát ötvöznénk egyetlen varázslatos történetben.”

Kirkus Reviews

A szerző további könyvei

20%
Jessica Townsend
Nevermoor 2. – Csudamíves
starsBetöltés...

3299 Ft 2639 Ft

Townsend, Jessica

Jessica Townsend ausztrál írónő rajong a tömegközlekedésért, az ősi városokért, a szállodákért, az operaénekesekért, a titkos társaságokért és a gigantikus macskákért – és kedvenceit mind bele is írta élete első könyvébe. A Nevermoor. Morrigan Crow négy próbája című ifjúsági regény 2017-es megjelenése óta szinte az egész könyvszakmát lázban tartja. Nem véletlen, hiszen sokak szerint a Harry Potter-könyvek méltó utódja született meg. A regény alig egy év alatt tömérdek díjat zsebelt be, szinte minden jelentősebb nyelvre lefordítják, a 9 részesre tervezett könyvsorozatból pedig a 20th Century Fox készít filmet.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja