Tovább olvasom

Townsend, Jessica

Nevermoor 1. – Morrigan Crow négy próbája

starsBetöltés...

 

Fordította: Pék Zoltán
Megjelenés dátuma: 2018-10-04
Terjedelem: 384 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789635991914
4 299 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Morrigan Crow elátkozott gyerek: a 11. születésnapján, pontban éjfélkor meg kell halnia. Mielőtt tizenkettőt ütne az óra, egy különös férfi egy titokzatos városba, Nevermoorba viszi. Ahhoz azonban, hogy maradhasson, és felvételt nyerjen a Csudálatos Társaságba, a lánynak négy próbát kell kiállnia. Az élete a tét…

Jessica Townsend Nevermoor című ifjúsági regénysorozatának első része, a Morrigan Crow négy próbája 2017-ben többek között elnyerte az Amazon’s Best Children’s Book of the Year, a TIME Magazine Best Book of the Year és a Sunday Times Children’s Book of the Week díját, a Twentieth Century Fox pedig megvásárolta a megfilmesítési jogokat: a regényből az Oscar-díjas Drew Goddard készít filmet.

Ha szeretted az Alice Csodaországbant, és faltad a Harry Pottert, a Nevermoor lesz az új kedvenced! Jessica Townsend New York Times bestseller ifjúsági regénye külföldön már meghódította az olvasókat, és már a filmváltozata is készül.

A trilógia további kötetei:
Csudamíves
Kámforkór

Jessica Townsend a napfényes Ausztráliában él, de évekig Londonban lakott – saját bevallása szerint ez a város számos ponton ihletője Nevermoor világának. Korábban egy gyerekmagazin szerkesztője volt. Jessica JK Rowling hatására kezdett el írni, első regényének anyagát pedig sokáig csak testvérének és két korábbi főnökének mutatta meg. „Nem gondoltam, hogy ekkora sikere lesz” – nyilatkozta egy interjúban. „Korábban számos történetbe belekezdtem, de ez volt az első, amit be is fejeztem. A gépem a tízéves írói folyamat alatt egyfajta temetővé vált: minden év egy mappa, külön mappák Nevermoor világának felépítéséhez, Nevermoor-enciklopédia, családfák… Az írás nem volt könnyű, mert igazi perfekcionista vagyok, pedig a tökéletes, mint tudjuk, nem létezik. Nem kronologikusan írok: megvannak a nagy események és csomópontok a fejemben, azok köré építem a történetet. Mindent, amiről írok, látok magam előtt, talán ennek köszönhető a regény képszerűsége.”

„Mintha a Harry Potter és az Alice Csodaországban világát ötvöznénk egyetlen varázslatos történetben.”

Kirkus Reviews

A szerző további könyvei

20%
Jessica Townsend
Nevermoor 2. – Csudamíves
starsBetöltés...

3299 Ft 2639 Ft

Townsend, Jessica

Jessica Townsend ausztrál írónő rajong a tömegközlekedésért, az ősi városokért, a szállodákért, az operaénekesekért, a titkos társaságokért és a gigantikus macskákért – és kedvenceit mind bele is írta élete első könyvébe. A Nevermoor. Morrigan Crow négy próbája című ifjúsági regény 2017-es megjelenése óta szinte az egész könyvszakmát lázban tartja. Nem véletlen, hiszen sokak szerint a Harry Potter-könyvek méltó utódja született meg. A regény alig egy év alatt tömérdek díjat zsebelt be, szinte minden jelentősebb nyelvre lefordítják, a 9 részesre tervezett könyvsorozatból pedig a 20th Century Fox készít filmet.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja