Tovább olvasom

Grimstad, Lars Joachim

Napkirály

starsBetöltés...

 

Fordította: Petrikovics Edit
Megjelenés dátuma: 2018-09-07
Terjedelem: 360 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9786155450099
2 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Képzelj el egy országot, ahol minden autó leáll, az iskolák bezárnak, és még a legújabb videojátékokhoz sem lehet hozzájutni. Pontosan ez történt Norvégiában, ahol egyszer csak kiapadtak az Északi-tenger olajmezői.

A Fahr miniszterelnök & Fiai-sorozat második kötetében nem kisebb feladat vár Finnre, mint hogy megmentse a hazáját és az apját, a norvég miniszterelnököt, akit egy eszement diktátor Neander-völgyivé változtatott.

Ehhez Finn-nek nem kell mást tennie, csupán megszereznie egy japán császárkobra mérgét, egy szigorúan őrzött kőkorszaki csontváz egyetlen darabkáját és egy cseppet az őrült Napkirály véréből. Igazán semmiség… vagy mégsem?

„Azon túl, hogy roppant szórakoztató alkotás, rá lehet csodálkozni arra is, milyen okosan tanítja meg a gyerekeket az író a demokrácia alapelveire, minden fölösleges pátosz nélkül mutatja be, milyen fontos a hétköznapokban a szabadság, és milyen károkat tud okozni egy diktátor egy országban, hogyan manipulálja az embereket a saját érdekében."

Smoking Barrels

A szerző további könyve

20%
Eltűnt gyerekek
starsBetöltés...

2999 Ft 2399 Ft

Grimstad, Lars Joachim

Lars Joachim Grimstad 1972-ben született, és arról álmodott, hogy egyszer miniszterelnök lesz belőle. Csakhogy amint lediplomázott az államtudomány szakon, politikai karrierje erőteljes hanyatlásnak indult. Sokat focizott, ráadásul nem is volt kispályás – összesen 69 meccsen játszott a norvég első osztályú labdarúgó- bajnokságban. A barátságban is nagy játékos, hiszen jó cimborája Jo Nesbø, a Doktor Proktor pukipora-sorozat szerzője, aki nem mellesleg szinten imádja a focit. Grimstad ifjúsági könyve, az Eltűnt gyerekek a megjelenés évében bestseller lett a hazájában, Norvégiában.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja