Tovább olvasom

Marvel Studios: Képes Útmutató

Marvel
starsBetöltés...

 

Fordította: Horváth Vivien
Megjelenés dátuma: 2020-03-23
Terjedelem: 200 oldal

 

Méret: 260 x 310 mm
ISBN: 9789634374015
6 499 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Kalandozz kedvedre a Marvel-moziverzum világában ezzel a főbb szereplők szerint tagolt útmutatóval, és légy részese történetüknek!

Tanulmányozd Vasember páncéljait, Űrlord egyedi sugárhajtású csizmáját, Amerika Kapitány híres egyenruháit, a Levitáció Köpenyét, melyet Strange visel. Ismerd meg a Végtelen Kövek titkait, A Tükördimenzió misztikumát, a Pym-részecskék hatását, Fekete Párduc testőrségét, a Dora Milaje-t. Fedezd fel Asgard aranyló palotáját, a SHIELD hatalmas Helibázisát, Tony Stark csúcstechnológiás otthonát, Wakanda rejtőzködő királyságát és még sok más érdekességet!

Kategória:

Szeretem a kihívásokat. Amikor az emberek megkérdezik tőlem, miért csinálok szuperhősfilmeket, mindig ez a válaszom: „Mindannyiunkban él egy hős. Csak le kell ásnod mélyre, hogy megtaláld azt az erőt.” Úgy, ahogy a szereplőink találják meg magukban (vagy a csapatukban) az erőt, hogy véghez vigyék a küldetésüket – és a stábtagok is, akik a világ minden szegletében dolgoznak a filmjeinken.
Leginkább a nehézségeikért kedvelem a kihívásokat. Szeretek minden létező technológiát felhasználni ahhoz, hogy hatékonyabbak legyünk, és olyan kreativitással tudjunk elmesélni egy történetet, amilyennel más nem lenne képes. Ez a vizuális és hangeffektekkel való történetmesélés szépsége.

Victoria Alonso, Marvel Studios

A szerkesztő ajánlja