Tovább olvasom

Dér Noémi

Kicsi Gesztenye Klub – Az első karácsony

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2019-11-26
Terjedelem: 40 oldal

 

Méret: 210 x 150 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789634376477
1 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Magyarország egyik legnépszerűbb animációs mesesorozata és zenés produkciója végre megjelenik könyvben is!

A Kicsi Gesztenye Klub ismereterjesztő meséinek és zenés műsorának a YouTube csatornáin 152.000 feliratkozója van, amelyek összmegtekintés száma a 100 milliót is túlszárnyalja. A Minimaxon „bérelt helye” van a sorozatnak a top 5-ben. A FB-on 48.000-en követik aktívan a Klub életét, illetve a rajzfilmeket Magyarország határain túl még további 9 országban sugározzák a Minimaxon.

A zenés élő műsor (melyben Dobrády Ákos dalain keresztül felcsendülnek Szabó T. Anna népszerű versei is, a mese megírásában pedig közreműködött Mikó Csaba) egy hétvége alatt ötször töltötte meg a SYMA csarnokot, és 12.000 nézője volt.

Most pedig a számos merchandasing termék mellett megjelenik a mesekönyv is! A 3-6 éveseknek szóló lapozó két meséje a karácsony körül forog. A Kicsi Gesztenye Klub tagjai együtt készülnek az ünnepekre, és élvezik a téli időjárás adta örömöket. Hóembert építenek, korcsolyáznak, és megvizsgálják, miből van a jégcsap meg a jégvirág. A közös kalandok közben a négy őselemet szimbolizáló figurákkal (Napsugárral, Pufival, Ollyval és Kicsi Gesztenyével) meg persze a bátor és okos kislánnyal, Lizával együtt mi is tanulunk a minket körülvevő világról.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%
Dér Noémi
Megalakul a Kicsi Gesztenye Klub
starsBetöltés...

1999 Ft 1599 Ft

A szerkesztő ajánlja