Tovább olvasom

Townsend, Jessica

Kámforkór – Morrigan Crow nagy dobása

starsBetöltés...

 

Fordította: Pék Zoltán
Megjelenés dátuma: 2021-06-04
Terjedelem: 528 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
ISBN: 9789634370260
3 699 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Lélegzetelállító és lebilincselő sorozat egy elátkozott lányról, Morrigan Crow-ról, aki a halál torkából megmenekülve egy varázslatos és szabad világban, Nevermoorban találja magát.

Morrigan és barátai sikeresen túlélték az első tanévet (ami nem kis szó!), és immár büszke tagjai a Csudálatos Társaságnak. Bizonyították a 919-es egység iránti lojalitásukat és komoly részt vállaltak a Rémséges piac felszámolásában. Most Morriganre új kaland vár: igazi Csudamívessé kell válnia, méghozzá egy meglehetősen szokatlan tanulási módszerrel.

Mindeközben egy furcsa és ijesztő betegség üti fel a fejét Nevermoorban. A békés csudállatok egyik pillanatról a másikra vérengző fenevadakká válnak. Ahogy nő az áldozatok száma, úgy nő az elégedetlenség és a pánik. Morrigan pedig azzal szembesül, hogy egyedül rajta áll, meg tudja-e fékezni a kámforkórt, akár annak árán is, hogy magát eddig sohasem látott veszélybe sodorja…

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

20%
Jessica Townsend
Nevermoor 2. – Csudamíves
starsBetöltés...

3299 Ft 2639 Ft

20%
Jessica Townsend
Nevermoor 1. – Morrigan Crow négy próbája
starsBetöltés...

4299 Ft 3439 Ft

Townsend, Jessica

Jessica Townsend ausztrál írónő rajong a tömegközlekedésért, az ősi városokért, a szállodákért, az operaénekesekért, a titkos társaságokért és a gigantikus macskákért – és kedvenceit mind bele is írta élete első könyvébe. A Nevermoor. Morrigan Crow négy próbája című ifjúsági regény 2017-es megjelenése óta szinte az egész könyvszakmát lázban tartja. Nem véletlen, hiszen sokak szerint a Harry Potter-könyvek méltó utódja született meg. A regény alig egy év alatt tömérdek díjat zsebelt be, szinte minden jelentősebb nyelvre lefordítják, a 9 részesre tervezett könyvsorozatból pedig a 20th Century Fox készít filmet.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja