Tovább olvasom

Lee, Stephan

K-Pop – Szigorúan bizalmas!


starsBetöltés...

 

Fordította: Horváth Vivien
Megjelenés dátuma: 2022-05-31
Terjedelem: 368 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
ISBN: 9789634379140
3 499 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

#POV – Nézd új szemszögből a világot!
– Kérdések
– Válaszok
– Nézőpontok
Egy könyvsorozat, amelyen keresztül jobban megismerheted önmagad és a világ sokszínűségét.

URALJÁK A ZENÉT,
URALJÁK A SZÍNPADOT,
CSAK A SAJÁT ÉLETÜKET NEM.

Candace Park mesterien játssza a szerepét, ő a tökéletes, engedelmes koreai–amerikai diáklány. De a valódi tehetségét – a hangját – mindenki elől elrejti. Amikor beválasztják az egyik leghíresebb K-pop-cég első lányegyüttesének gyakornoki programjába végre lehetősége nyílik arra, hogy megmutassa magát a világ előtt.

Ám, a K-pop-gyakornokok élete nehezebb és kimerítőbb, mint azt valaha gondolta volna. Szöulba költözik, ahol próbál ellavírozni a hierarchiák és új szabályok bonyolult rendszerében.

Mi a legfontosabb előírás? Nincs randizás, ami elég hamar lehetetlen küldetéssé válik. Minél közelebb kerül a rivaldafényhez, annál bonyolultabb elkerülni a botrányokat.

Csak egy kérdés marad a végén: megéri?

„Érdekes, de én teljesen nyugodt vagyok. Közelebb lépek a tükörhöz, hogy még jobban szemügyre vegyem ismerős, mégis ismeretlen arcom. Belém nyilall, mennyire akarom ezt. Kiérdemeltem. Mindent feladtam érte.
Megérdemlem.
Teljes szívemmel hiszek abban, hogy K-pop-idol leszek. És bárkiket is választanak még ki, zúzni fogunk. Nemcsak Koreában vagy Ázsiában, hanem az egész világon. Ez a sorsom. Az unikornislila hajam tövében érzem.”

Lee, Stephan

STEPHAN LEE a Duke egyetemen és a The New Schoolban diplomázott, majd szerkesztőként dolgozott az Entertainment Weeklynél és a Bustle-nél. Első könyvével, a K-Pop – Szigorúan bizalmas!-sal rögtön berobbantotta magát a köztudatba. Kövesd az Instagramon: @stepephan, és Twitteren: @stephanmlee.

 

photo credit: @Lauren Perlstein

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja