Tovább olvasom

Al Ghaoui Hesna

Holli, a hős – Mese arról, hogyan félj bátran

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2018-09-25
Terjedelem: 72 oldal

 

Méret: 135 x 203 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789634373469
2 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Szerinted ki az igazán bátor? Például az, aki bár fél, meg meri tenni azt, amitől tart.

Amikor egy szikla szélén állsz, vagy egy sötét szobába lépsz, esetleg nagy közönség előtt kell szerepelned – teljesen természetes, hogy félsz. De a félelem, bármilyen furcsán is hangzik, fontos és hasznos érzés. Sőt, a segítségedre lehet, ha megtanulod kezelni!

Holli rettenetesen izgul az iskolai fellépése miatt. Ekkor szegődik mellé egy apró és barátságos házirém, Mumus, akitől a kislány megtanulja, hogyan állíthatja a félelmet a saját oldalára. Kalandjaik során kiderül, hogy néha bizony még a felnőttek is félnek, ám ebben nincs semmi szégyellni való.

Al Ghaoui Hesna, a haditudósításairól híres, immár kétgyermekes riporter, saját rajzaival illusztrált könyvében egyszerű gyakorlatok és egy könnyen megjegyezhető bátorságinduló segít erőt meríteni a gyerekeknek a nehéz helyzetekben, hogy bátran és magabiztosan nézhessenek szembe a kihívásokkal.

Csak az ne olvassa el, aki sohasem félt!

„A Holli, a hős a gyerekpolcok elmaradhatatlan darabja. Nagyszerű mese és bátorságkézikönyv egyben, amely vértet ad a gyerekek kezébe, és megtanítja őket arra, hogy bátran féljenek.”

Foxbooks

Al Ghaoui Hesna

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja