Tovább olvasom

Tittel Kinga

Fabulous Budapest

starsBetöltés...

 

Fordította: Somlay Dorottya
Megjelenés dátuma: 2018-03-27
Terjedelem: 368 oldal

 

Méret: 160 x 203 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789634370512
5 999 Ft4 799 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Előjegyezhető

Az elmúlt évek legnépszerűbb útikönyve, a Mesélő Budapest végre agol nyelven, kibővített és átdolgozott kiadásban is megjelenik! A Fabolous Budapest nemcsak Budapest eldugott helyeit mutatja meg és rántja le a leplet a legizgalmasabb titkokról – kik a huszárok, miért nincsenek felhőkarcolók a fővárosban –, de rövid, mégis átfogó képet ad hazánk és Budapest történelméről. Az fővárosba látogatók vagy a Budapest iránt érdeklődök megismerhetik a híres magyarokat vagy épp azokat a hírességeket, akik már megfordultak itt. A kötet emellett a magyar változatból megismert részletességgel és egyedi térképekkel, fotókkal mutatja be a főváros legnépszerűbb, emblematikus és kevésbé ismert helyszíneit.

Hungary’s capital is visited by millions of tourists every year but only a few know why Fisherman’s Bastion has seven towers. If you haven’t got the faintest idea when Budapest celebrates its birthday and why there are no skyscrapers in the city, this is the book you are looking for. If you would like to get the answer to these questions and many more, do not miss the unique opportunity and discover with Kinga Tittel, a professional tour guide, what makes Budapest so incredibly fabulous.

Fabulous Budapest is a family travel guide that also gives an insight into the history and culture of the Hungarians. The beautifully drawn maps, countless photos and text boxes will give you a colourful and enjoyable experience as well as a better understanding of the city and its people.

"In this charming and beautifully illustrated tour of one of Europe's greatest cities, Kinga Tittel shares important history, surprising anecdotes, and vivid personalities. The effect is that no matter what age, a visitor to Budapest will get a perspective that even many natives would envy--and a treasure trove of information that endures long after the journey has ended."

Marianne Szegedy-Maszák author, journalist

A szerző további könyvei


starsBetöltés...
Tittel Kinga
Mesélő Budapest

4999 Ft 3999 Ft 20%


starsBetöltés...
Tittel Kinga
Fabulous Buda Castle

2699 Ft 2159 Ft 20%


starsBetöltés...
Fabulous Budapest

5999 Ft 4799 Ft 20%

starsBetöltés...
Tittel Kinga
A Várnegyed titkai

2499 Ft 1999 Ft 20%

starsBetöltés...
Tittel Kinga
Mesélő Budapest

4999 Ft 3999 Ft 20%

Tittel Kinga

Tittel Kinga közgazdászként végzett, 2008 óta azonban idegenvezetőként dolgozik Budapesten és környékén, de gyerekeivel is szívesen rója a főváros utcáit. Korábban, kisfia BKV-rajongásának köszönhetően végigjárták a város villamos- és buszvonalait. A végállomások közti utazások során pedig záporoztak az ilyen és ehhez hasonló kérdések: Ki volt Margit? Milyen mély a Duna? És miért sorakoznak cipők a partján? Ez és a főváros iránti szeretete inspirálta a Mesélő Budapest című családi útikönyv megírására, amely ezekre az olykor zavarba ejtő kérdésekre adja meg a válaszokat, és miközben gyerekszemmel is láttatja Budapestet, arra tanít minket, hogy tanuljunk meg vágyakozni az után, ami a miénk.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja