Tovább olvasom

Eichinger, Rosemarie

Esznek-e a halottak epertortát?

Magasfeszültség

starsBetöltés...

 

Fordította: Nádori Lídia
Megjelenés dátuma: 2018-03-02
Terjedelem: 160 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789634370277
2 699 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Várható megjelenés: 2018. március 5.

Egy különösen szép könyv a gyászról. Egy lányról, akit az iskolában kicsit furcsának tartanak, és egy fiúról, akinek meghalt az ikertestvére. Egy könyv a halálról, de leginkább mégis az életről. Arról, amit elveszítettünk, és arról, amire rátalálhatunk. Legfőképp pedig a temetőből a valódi életbe vezető kiútról, amelynek során még az is kiderül, vajon esznek-e a halottak epertortát…

„Emma vagyok. Az apám sírásó, így sok időt töltök a temetőben, de én nem bánom. Szeretem a temetőt. Itt érzem magam otthon. Még könyvet is vezetek a holtakról. Mint egy krónikás. Megírom, ők hogyan látják a dolgokat. Beszélgetek is velük. „Boldog-e ön most, hogy megboldogult? – kérdezem. – Jól kijön a szomszédjaival, vagy szívesebben nyugodna másutt? Tényleg van szaga alulról az ibolyának?”

„Mosolyt fakaszt, és elgondolkodtat az elmúlásról és az újrakezdésről a tinik nyelvén.”

Smoking Barrels

Eichinger, Rosemarie

Rosemarie Eichinger 1970-ben született, történelem szakon végzett, és Bécsben él. Az Esznek-e a halottak epertortát? című könyvét Ausztriában magas rangú gyerekirodalmi díjjal jutalmazták. A méltán népszerű osztrák írónőnek ez az első magyarul is olvasható kötete.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja