Tovább olvasom

Rippl Renáta

Ég a gyertya, ég


starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2020-11-24
Terjedelem: 10 oldal

 

ISBN: 9789634377467
1 399 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

A legnépszerűbb karácsonyi énekek (többek között: Süssünk, süssünk valamit; Kiskarácsony, nagykarácsony; Szálljatok le, szálljatok le; Ég a gyertya, ég) és mókás újévi köszöntők a legkisebbek számára.

A közkedvelt verseket Rippl Renáta részletgazdag és bájos rajzai elevenítik meg.
A strapabíró, keménylapos sorozat már a bölcsisek számára is kényelmesen fogható, a lekerekített sarkok pedig megóvják őket a sérülésektől.

A Kolibri Lapozók a legnépszerűbb dalokat, mondókákat és énekeket hozzák el a legkisebbeknek — friss, kortárs rajzokkal.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%
Rippl Renáta
Piroska, a hófehér nyuszi

starsBetöltés...
Vajon mitől örökérvényű a Grimm-testvérek Piroska és a farkas története? Mitől izgat minden olvasót és mesehallgatót évszázadok óta? Rippl Renáta, aki számos gyönyörű mesekönyv illusztrátora, szintén erre keresi a választ a KönyvTárs című Kolibri-sorozat új kötetében. Ebben a csodálatos, részletgazdag rajzokkal készített képeskönyvben Piroska egy hófehér nyuszilány, aki csipkebogyóborral és (stílszerűen) répatortával indul látogatóba beteg nagymamájához. Azonban a drámai jeleneteket a gyerekek számára is kedvesen, humorral átszőve ábrázolja az író-rajzoló: a farkas hasában jó kedélyűen cseveg Nagymama és Piroska, a kedves vadász pedig, aki esetünkben egy vizsla, dugóspuskával „látja el” a farkas baját… A bájos Grimm-átiratot egy mascarponés répatortarecept teszi...

2490 Ft 1992 Ft

Rippl Renáta

Iillusztrátor és író.

Rippl Renáta 1974-ben született, felsőfokú tanulmányait a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végezte textiltervező iparművészként. Dolgozott ruhatervezőként, de volt jelmeztervező és művészeti vezető is egy lakberendezési cégnél, valamint több évig tanított egy művészeti középiskolában. Az elmúlt években elsősorban terméktervezéssel és illusztrálással foglalkozik. 2015-ben gyerekkönyvíróként is bemutatkozott: a Piroska, a hófehér nyuszi című mesekönyve a Kolibri Kiadó gondozásában jelent meg.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja