Tovább olvasom

Gáll Viktória Emese

Borsi a kertben – Ringató mesék

Ringató-könyvek
starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2017-05-03
Terjedelem: 173 oldal

 

Súly: 602 gramm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789634370376
3 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

A Ringató-mesék harmadik kötetében Vica és kis tacskója, Borsi alig várja, hogy a hosszú tél után végre kiszabaduljon a kertbe. Lelkesen vetik bele magukat a tavaszi kerti munkákba, ültetnek és vetnek, csakhogy egy titokzatos erdei látogató rendszeresen megdézsmálja a veteményest, és föltúrja az ágyásokat, hiába őrjáratozik a kis kutya…

Vica, a zenész gazdi ezúttal a növényekről mesél Borsnak, de közben akad nyomoznivaló, megmentik a szomszéd nénit, és a tűzoltóknak is lesz dolguk – mert az élet sosem unalmas Borsival! A mesékhez ezúttal is népdalok társulnak, a közös éneklést pedig kotta és CD segíti, amelyen a már jól ismert, kiváló zenészek muzsikálnak.

„Az érdekes mesék és a egész oldalas illusztrációk segítségével a gyerekek játékos formában ismerkedhetnek a természettel, miközben a könyv a népdalok által a hagyományőrzésnek is fontos eszköze.”

Zöldítő blog

A szerző további könyvei

starsBetöltés...
Gazdi zenész – Ringató-mesék

3999 Ft 3199 Ft 20%

starsBetöltés...
Gáll Viktória Emese
Gazdi zenész – Ringató-mesék

3990 Ft 3192 Ft 20%

starsBetöltés...
Gáll Viktória Emese
Borsi a hóban – Ringató-mesék

3999 Ft 3199 Ft 20%

Gáll Viktória Emese

Gáll Viktória Emese zenész, Ringató-foglalkozás-vezető, a Ringató-mesék szerzője. 1987-ben született Szekszárdon. 11 évig tanult zongorázni, szinkronszínészi oklevelet szerzett, Gosztonyi János színművésztől beszédtechnikát és színészmesterséget tanult, majd a Károli Gáspár Református Egyetem jogi karán szerzett diplomát. 2007-től az Óbudai Népzenei Iskolában Kobzos Kiss Tamás és Balogh Sándor tanítványaként koboz, furulya és hegedű szakon képezte tovább magát. 2011-től az édesanyja, Gróh Ilona által alapított Ringató-foglalkozások egyik vezetője lett. A Ringató-mesék című sorozatban eddig két könyve, a népi hangszereket bemutató A gazdi zenész, illetve a téli népszokásokat számba vevő Borsi a hóban jelent meg a Kolibri Kiadónál, de az olvasók hamarosan megismerkedhetnek a harmadik kötettel is. A családi énekes-mesekönyvekhez tartozó CD-ken az egyes mesék hangszerei, ismert és kevésbé ismert magyar népdalok csendülnek fel, melyek kottája a történetek szövetébe ágyazódva megtalálható.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja