Tovább olvasom

Kaponay Réka

Az Őrző hajnala

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2017-08-29
Terjedelem: 576 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789634370734
3 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Füko vagyok. Az Őrző. Engem választottak ki a feladatra, hogy megvédjem a valóságot, amit ismerünk és az Álmot, amiről elfeledkeztünk – mindazt, amit a Rémálmok Ura elpusztítani készül.
A látszólag csendes andalúz kisváros megdöbbentő titkot rejt. Olyan titkot, amely alapjaiban rengetheti meg az általunk ismert világot. Az emberek mégsem sejtik, milyen szörnyű végzet leselkedik rájuk. Egyedül Füko, a patterdale terrier tudja, mi közeleg, de azt még ő sem látja előre, mit tartogat számára a sors. Fogadott családja, társa és az emberiség sorsa múlik azon, képes lesz-e felkészülni az Őrző szerepére, hogy megvédje mindazt, ami fontos.
Füko szíve dübörgött, akár a Taiko-dobok, és átfutott az agyán, vajon meghallhatja vagy észreveheti-e valaki. A félelem feljebb kúszott a gyomrából, de ez az érzés semmiség volt ahhoz a rémülethez képest, amely akkor öntötte el a szívét, amikor meghallotta az álmából ismert hangot.
– Erasmus! – recsegte a hang.
Túlságosan megbabonázta a látvány ahhoz, hogy sarkon forduljon, és elmeneküljön. Mancsát szilárdan a talajnak vetve egy helyben maradt, és rájött, hogy a disszonáns hang bénította meg.

„A könyv egyik legfőbb üzenete, hogy sosem vagy túl fiatal vagy túl idős ahhoz, hogy kövesd az álmaidat.”

Kaponay Réka

Kaponay Réka

Kaponay Réka magyar származású ausztrál lány, aki ikertestvérével és szüleivel 10 éves kora óta folyamatosan úton van: közel 35 országban és 6 kontinensen járt már. Iskolája a nagyvilág, vagyis a world-schooling, amely a tanulás és a tudásszerzés izgalmas, tapasztalat- és élményalapú, interaktív formája. Különleges életmódjáról szóló cikkeit a The Guardian és a Daily Mail közölte, beszédet mondott a TEDxYouth konferencián, élményeiről blogot is vezet (www.dreamtimetraveler.com).  Az utazásai során megismert emberek és élettörténetek folyamatosan inspirálják. Ezek hatására írta meg 14 évesen első fantasy kalandregényét, Az Őrző hajnalát, amelynek világokon és idősíkokon átívelő történetével Réka arra bátorítja a fiatalokat, hogy merjék megvalósítani álmaikat.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja