Tovább olvasom

Varga Bálint

Amit végleg kitörölnél

Magasfeszültség
starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2016-04-14
Terjedelem: 472 oldal

 

Súly: 522 gramm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9786155541889
2 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

A Váltságdíj nélkül című kötetből már jól ismert négy fiatal, Doma, Max, Zoli és Zsófi élete egy nap fenekestül felfordul. Zolit összeverve találják a lakásán. A brókerbotrány károsultjaitól tíz napot kap, hogy előteremtsen száztízmilliót. Zoli és Max elindul, hogy felkutassa Zoli apját. Zsófi nyomtalanul felszívódik, Doma a lány keresésére indul. Hová tűnt Zsófi, és hol bujkál Zoli apja? Vajon sikerül a fiúknak mindenkit megtalálni? És honnan lesz nekik száztízmilliójuk?! Varga Bálint (1970) újságíró, író. 2015-ben jelent meg első regénye, a Váltságdíj nélkül. Több, mint negyven krimit (köztük Lawrence Block és Jim Thompson munkáit) valamint ifjúsági regényeket (P. B. Kerr A lámpás gyermekei-sorozat) fordított. Számos könyv (köztük John le Carré regényeinek) szerkesztője. Tíz éven át maga is könyvkiadó volt. 2013-ig pedig egy magánnyomozó-irodának dolgozott analitikusként és legális hírszerzőként.

„Varga Bálint nagyon ügyesen keveri az akciófilmek, a krimik és a kalandregények műfaji elemeit. Ha a Váltságdíj nélkül hasonlítható volt Guy Ritchie és Quentin Tarantino filmjeihez, akkor az Amit végleg kitörölnél inkább Soderbergh Ocean’s-trilógiájának agyalósabb, pimaszabb hangulatát idézi.”

Olvass bele!

A szerző további könyve

20%
Varga Bálint
Zsé meg a haverok
starsBetöltés...

2699 Ft 2159 Ft

Varga Bálint

Varga Bálint újságíró, író. 2005-ben jelent meg első könyve, a Magándetektívek. Több mint negyven krimit (köztük Lawrence Block és Jim Thompson munkáit), valamint ifjúsági regényeket (például P. B. Kerr A lámpás gyermekei-sorozatát) fordított. Számos könyv (köztük John le Carré regényeinek) szerkesztője. Tíz éven át maga is könyvkiadó volt. 2013-ig egy magánnyomozó-irodának dolgozott analitikusként és legális hírszerzőként. Ifjúsági krimisorozatának első része, a Váltságdíj nélkül 2015-ben jelent meg a Kolibri Kiadónál, ezt 2016-ban követte a folytatás Amit végleg kitörölnél címmel.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja