Tovább olvasom

Ehrlin, Carl-Johan Forssén

Aludj el szépen, Bendegúz!

KönyvTárs
starsBetöltés...

 

Fordította: Sárvári Györgyi
Megjelenés dátuma: 2015-11-13
Terjedelem: 30 oldal

 

Súly: 294 gramm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9786155591235
2 990 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Az év szenzációja, az a könyv, ami a fárasztó altatással járó küzdelmeket szeretetteljes, családi szertartásokká változtatja. Ez a világszerte gyermekek százezrein kipróbált újszerű módszer minden gyereket segít békésen álomba ringatni. Azt beszélik, Vilmos herceg és Katalin hercegnő kisfia, György herceg is erre a mesére alszik el… Az Aludj el szépen, Bendegúz! immár 40 országban utasít maga mögé mindenkit a sikerlistákon annak köszönhetően, hogy Ehrlin pszichológusként egy olyan mesét írt, amely tökéletesen alkalmas minden gyermek megnyugtatására és könnyű elaltatására. Ahogy a szerző fogalmaz a történet a bölcsőringatás megfelelője mese formájában, épp ezért mindenkit álomba ringat. A hazai kiadás különlegességét az adja, hogy a nemzetközileg is elismert grafikus, Agócs Írisz készítette hozzá a rajzokat.

Fáradt szülőtársak a világ minden pontjáról, itt a könyv, amire mindig is vágytatok. Ha még nem kaptátok meg mástól, most azonnal rendeljétek meg magatoknak.

Metro

A szerző további könyvei

20%
Carl-Johan Forssén Ehrlin
Bátor Borka mindent megold
starsBetöltés...

2499 Ft 1999 Ft

20%
Carl-Johan Forssén Ehrlin
Szép álmokat, Ella!
starsBetöltés...
A könyvbe bele is lapozhatsz itt. Nem vagyok álmos! Szomjas vagyok! Félek! Ha nálatok is gyakran elhangoznak ezek a mondatok...

2999 Ft 2399 Ft

Ehrlin, Carl-Johan Forssén

Carl-Johan Forssén Ehrlin viselkedéskutató, pszichológus és úttörő bestselleríró, aki 2015-ben az Aludj el szépen, Bendegúz! című altatómeséjével robbant be a köztudatba. A könyv világszerte, így hazánkban is elsöprő sikert aratott, a 2015-ös év legnépszerűbb gyerekkönyve volt. Ez volt az első, magánkiadásban megjelent kötet, amely az Amazon sikerlistájának élére került. A siker nagyrészt az elégedett szülőknek köszönhető, akik a barátaik között szóban és a közösségi hálózatokon írásban terjesztették a könyv varázslatos világának és hatásának hírét. A mára több mint negyven nyelvre lefordított – köztük magyarul a Kolibri Kiadónál is megjelent – és néhány hónapon belül több millió példányban eladott könyv elképesztő gyorsasággal lett világhírű. A szerző második álomhozó mesekönyve, a Szép álmokat, Ella! egy háromkötetes mesesorozat második része, amely azért született, hogy esténként segítsen a mesét hallgató gyerekeknek ellazulni, megnyugodni és elaludni. A magyar kiadások képi világát Agócs Írisz bájos figurái teszik különlegessé.

Tovább a szerző oldalára

“Nem tudom, hogyan ér véget a történet, mert mindig elalszom. Remélem, sosem tudom meg!”

Amazon.com (egy hálás anyuka kommentje)

A szerkesztő ajánlja