Tovább olvasom

Deutsch, Stacia

A barátságkód – Kód, csajok, satöbbi

starsBetöltés...

 

Fordította: Neset Adrienn
Megjelenés dátuma: 2018-08-21

 

Méret: 140 x 203 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789634373568
2 999 Ft2 399 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Stacia Deutsch számos New York Times bestseller gyerek- és ifjúsági könyv szerzője. Végre magyarul is megjelenő könyve a technológia és a kódolás világába vezeti be fiatal olvasóit. A Kód, csajok, satöbbi sorozat első kötetében, A barátságkódban az iskolai programozó szakkör hozza össze a lányokat, akik csakhamar egy megoldandó rejtéllyel találják magukat szembe…

Tudod, mi az a kódolás? Amikor te mondod meg egy számítógépnek (vagy egy iPhone-nak vagy egy robotnak), hogy mit tegyen. Ha megtanulsz programozni, a lehetőségek száma végtelen: készíthetsz játékprogramot, appot, de fel is találhatsz valamit.
Lucy is alig várja, hogy elkezdődjön a programozó szakkör a suliban. Ám ott pechére azokkal a lányokkal kerül egy csoportba, akiket inkább elkerülni szeretett volna, és végtelenül lassan haladnak az anyaggal is.
Közben viszont sorra kapja a kódolt üzeneteket. Hogy megértse a programozói nyelven írt leveleket, segítséget kellene kérnie valakitől… De kitől? Lucy hamarosan rájön, hogy a programozás – éppúgy, mint a barátság – időt és kitartást igényel, de egyben a legnagyobb buli is.

„Rejtélyek és izgalmak által, igazi kincsvadászatként tanítja meg a kódolás alapvető tudnivalóit, miközben kapunk egy remek történetet is. Ez a legjobb módja, hogy felkeltsük az érdeklődést a kódolás iránt.”

www.kidsreads.com

A szerző további könyve

20%
Stacia Deutsch
BFF: Együtt a célig – Kód, csajok, satöbbi 2.

starsBetöltés...

2999 Ft 2399 Ft

Deutsch, Stacia

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja