Tovább olvasom

Mabbitt, Will

Mabel Jones és a Tiltott Város


starsBetöltés...

 

Fordította: Pék Zoltán
Megjelenés dátuma: 2017-05-30
Terjedelem: 308 oldal

 

Súly: 320 gramm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9786155501500
2 499 Ft1 749 Ft
Mennyiség

„Százalékos akció” vagy „20% kiadói kedvezmény”

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Te mit tennél, ha bűvös indák bújnának elő a gardróbból, és ellopnák a kishúgodat? Ha Mabel Jones lennél, akkor nem félnél semmitől, és követnéd őket! Még ha ez azt is jelenti, hogy be kell hatolnod egy veszedelmes dzsungelbe, ahol halálos szörnyeket és mérgezett cukorkákat legyűrve juthatsz csak a Tiltott Városba.

De vajon Mabel sikerrel jár-e, és kimenti húgát a gonosz Boszorkánykirálynő karmaiból? Vagy sosem látjuk őt viszont?

„Csak a szél fütyülése az összedőlt épületek közt…
Csak a páfrány surrogása a repedt aszfalton…
És ha ott lennénk (és legyünk hálásak, hogy nem vagyunk, de ha ott lennénk), látnánk egy vén boszorkányt, aki mosolyog, és lefordítja a dzsungel elsuttogott szavait.
– Úton van. A Mabel Jones nevezetű közeledik.”

„Will Mabbitt látványos kivitelezésű története szövevényes, fordulatos kalandjaival újra alaposan feldobta a napjainkat. A(z fel)olvasót magával rántja, részévé válik a kalandnak.”

Hintafa

A szerző további könyve

20%
Will Mabbitt
Mabel Jones és az Ijesztő Kukac
starsBetöltés...
Raboltak már el kalózok az éjszaka közepén? És kényszerítettek arra is, hogy végigjárd a Biztos Halál Csúszós Rúdját? Hívott már ki végzetes tejivó versenyre egy hatalmas medve? Kerestél valaha titokzatos kincset veszedelmes kalandok közepette? Micsoda?! Még nem?! Akkor neked Mabel Jones kalandjai biztos túlságosan is izgalmasak, bizsergetőek és RÉMISZTőEK lesznek. Azonnal tedd le ezt a könyvet!* *Nehogy komolyan vedd, csak vicceltem! Ha esetleg véletlenül egy felnőtt kezébe kerülne ez az ajánló. Szerencsére ez már olyan kis betű, hogy az ő öreg szemük nem tudja elolvasni. Igazából éppen azt tanácsolom, hogy egy pillanatig se habozz, fogj neki azonnal, mert ez a...

2499 Ft 1250 Ft

Mabbitt, Will

Will Mabbitt író, mindenhol író. Ír kávézóban, vonaton, vécén, és néha, mikor lemerül a laptopja, akkor fejben. A családjával valahol Anglia déli részén él. A Kolibri Kiadónál 2016-ban megjelent Mabel Jones és az Ijesztő Kukac az első könyve, de már készül a következő.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja