Tovább olvasom

Al Ghaoui Hesna

Holli, a hős – Mese arról, hogyan félj bátran


starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2018-09-25
Terjedelem: 72 oldal

 

Méret: 135 x 203 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789634373469
2 999 Ft2 399 Ft
Mennyiség

„Százalékos akció” vagy „20% kiadói kedvezmény”

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Szerinted ki az igazán bátor? Például az, aki bár fél, meg meri tenni azt, amitől tart.

Amikor egy szikla szélén állsz, vagy egy sötét szobába lépsz, esetleg nagy közönség előtt kell szerepelned – teljesen természetes, hogy félsz. De a félelem, bármilyen furcsán is hangzik, fontos és hasznos érzés. Sőt, a segítségedre lehet, ha megtanulod kezelni!

Holli rettenetesen izgul az iskolai fellépése miatt. Ekkor szegődik mellé egy apró és barátságos házirém, Mumus, akitől a kislány megtanulja, hogyan állíthatja a félelmet a saját oldalára. Kalandjaik során kiderül, hogy néha bizony még a felnőttek is félnek, ám ebben nincs semmi szégyellni való.

Al Ghaoui Hesna, a haditudósításairól híres, immár kétgyermekes riporter, saját rajzaival illusztrált könyvében egyszerű gyakorlatok és egy könnyen megjegyezhető bátorságinduló segít erőt meríteni a gyerekeknek a nehéz helyzetekben, hogy bátran és magabiztosan nézhessenek szembe a kihívásokkal.

Csak az ne olvassa el, aki sohasem félt!

„Ezernyi népmesét ismerek, de csak egyetlen népmesehősről tudok, aki nem ismerte a félelmet. A mesebeli fiú világgá ment, és rengeteg próbát kiállt, hogy megtanuljon félni…
Nem véletlenül őrzi a hagyomány ezt a történetet a világ minden táján, a félelem ugyanis nélkülözhetetlen emberi érzés, az élet és az életben maradás egyik alapfeltétele. Jó szívvel és hatalmas lelkesedéssel ajánlom ezt a könyvet a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt.”

Bajzáth Mária mesepedagógus

Al Ghaoui Hesna

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja