Tovább olvasom

Wohlleben, Peter

Érted a fák beszédét? – Kalandozások az erdőben


starsBetöltés...

 

Fordította: Balázs István
Megjelenés éve: 2018
Terjedelem: 128 oldal

 

Méret: 215 x 280 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789634371809
3 999 Ft3 199 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény!

Előjegyezhető

Várható megjelenés: 2018. június 4.

A fák titkos élete az elmúlt évek egyik legnagyobb tudományos bestsellere volt. Szerzője, Peter Wohlleben német erdész könyvében feltárta, mennyivel többet rejt az erdő annál, mint amit sejtünk róla. A fák titkos élete után Érted a fák beszédét? című gyerekkönyvében Wohlleben a kisebbek számára is tapinthatóvá teszi az erdő varázsát.

Mit gondolsz, vajon a fák is alszanak éjszaka? Hallottál már az erdő internetéről? Szerinted a szajkó vagy a mókus jegyzi meg jobban, hová rejtette a téli tartalékait?
Ha kíváncsi vagy minderre, és szeretnél még több elképesztő dolgot megtudni a fákról és az erdő lakóiról, tarts velünk ezen a felfedezőúton!
Fény derül az erdőlakók titkaira, megismerheted a szokásaikat és mindazokat a trükköket is, amelyeket a túlélés érdekében alkalmaznak.
Peter Wohlleben erdész, aki több mint 20 éve vezet családi és iskolai túrákat az erdőben. Gyerekeknek írt művében lenyűgöző megfigyeléseiről és kutatásairól mesél a kisebbek számára is érthető nyelven. Egyedülálló ismeretterjesztő könyvét számos kvíz és játékos feladat teszi még szórakoztatóbbá.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Wohlleben, Peter

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja