Tovább olvasom

Fiala Borcsa

Bűntény a Dunán


starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2017-09-25
Terjedelem: 296 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789634370789
2 999 Ft2 399 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

A Kecskés-szigeten mostanában igazán szokatlan és rejtélyes dolgok történnek. A nádi billegetők eltűnése, furcsa nyomok az iszapban, egy holttest a sziget közelében…
Hogy nem hallottál még a Kecskés-szigetről? Sem Bona Petiről és fantasztikus álomfejtő képességéről? Akkor épp ideje, hogy megismerd Petit, a Veréb ikreket és Mirit! Pest kis szigeteinek a felderítése közben ugyanis egy izgalmas és rejtélyes bűntény kellős közepébe csöppennek.
Fiala Borcsa kalandregényének szereplői briliáns csapatmunkával derítik fel a szövevényes esetet. A kalandos nyomozás közben pedig az is bebizonyosodik, hogy nincs olyan étel, amit ne dobna fel egy kis ketchup.

„Csendben bandukoltak a derékig érő fűben, ezúttal Peti sem szórakoztatta a társaságot kalandjainak színes (talán kissé túl színes…) részleteivel. A torkát félelem és aggodalom szorongatta. Ő is határozottan érezte, hogy van valami furcsa és megmagyarázhatatlan feszültség a levegőben. Rettentően aggódott, vajon mit találnak az öbölben. Vajon a nádi billegetők ott fognak fészkelni, a szokott helyükön, mintha mi sem történt volna? Vajon a múltkori eltűnésük csak egy rossz álom volt? És azt a furcsa bőr kulcstartót is csak egészen véletlenül sodorta a partra a Duna? A sziget pedig mindennek ellenére ugyanolyan békés és barátságos, amilyennek mindig is ismerte? Bárcsak. Bárcsak…”

„Ha valaki már ismeri a Fiala-univerzumot, akkor komoly esélye van arra, hogy újabb rétegeit élvezze ennek a műnek. A gasztrocentrikus világkép vallói nem fogják tudni egy ültő helyükben elolvasni a könyvet, azt garantálom: rohannak valami brutálisan finomat összeütni, hogy azt majszolva olvassák tovább a regényt.”

Kökéndy Ákos, WMN

A szerző további könyve

20%
Fiala Borcsa
Balatoni nyomozás

starsBetöltés...

3299 Ft 2639 Ft

Fiala Borcsa

Fiala Borcsa a wmn.hu főszerkesztő-helyettese, újságíró, blogger. A Szerinted?! című ifjúsági regény és az Egy cirkuszigazgató mindennapjai című vicces anyunapló szerzője. Két kamasz gyerek anyukája és egy fekete nudlikutya odaadó szolgája. Szíve mélyén örök kisfiú, a gyomra magasságában pedig megrögzött habzsidőzsi.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja